Detacheringsbureau
voor werkgevers

Detacheringsbureau Aditech: regelt de juiste technische mensen voor jouw bedrijf

We plannen en regelen flexibele werknemers voor kortlopend uitvoerend werk in de elektro- en installatietechniek voor het bekende ziek-en-piek opvang. Uitzendkrachten die jouw eigen werknemers helpen met en aanvullen voor het werk. Want wat er ook gebeurt, het werk moet af.

Naast de flexibele oplossing biedt Aditech werkgevers ook invulling voor vaste banen. Dat kan direct via werving & selectie. Maar nog meer en steeds vaker via het populaire Aditech concept van deta-vast. Hiermee combineer je de voordelen van flexibel inlenen met de optie om vakmensen in vaste dienst aan je te binden.

Uitzenden

Lees meer 

Detachering

Lees meer 

Deta-vast

Lees meer 

Detachering met een personeelsplanning

Het geplande werk wacht niet, deadline zijn er en het werk moet af. En dus wil je als projectleider, uitvoerder of uitvoerend planner kunnen bouwen op een betrouwbare partner die je helpt. En snapt wat er op de bouw en projecten speelt. Want er zijn altijd verrassingen en je moet snel kunnen schakelen.

“Heb je maandag een monteur voor me op het project in Utrecht, met VCA en ook graag zelfstandig, tegen een eerlijk tarief?”

Aditech als detacheringsbureau regelt dit soort aanvragen al ruim 27 jaar. Niet voor niets hebben we op elke vestiging door het hele land Aditech planners zitten. Zij zijn een verlengstuk voor de bouw- en installatiebedrijven die al jaar en dag klant zijn. Flexibele personeelsplanning in de installatietechniek is een specialisme van Aditech als uitzendbureau in de techniek. Onze planners regelen vakmensen met werkkleding, start gereedschap en PBM’s, vervoer en instructies. Om 7:00 aanwezig en direct werken.

Personeelsplanning
Flexschil

Flexschil

De meeste bedrijven willen zodanig flexibel blijven dat ze zich kunnen aanpassen aan marktomstandigheden. Daartoe is een flexschil oplossing een goed idee. Aditech biedt installateurs, techniek bedrijven en de bouw de oplossingen voor de externe flexschil. Waarbij kwaliteit ons speerpunt is. Want goed werk voorkomt kosten en herstelwerk.

Klanten van Aditech kunnen gebruik maken van:

  • Uitzendkrachten, vanaf 1 week inleen tot doorlopend werk
  • Gedetacheerde vakmensen inhuren voor langere tijd
  • Deta-vast toepassen door eerst een tijd in te lenen en vervolgens in dienst te nemen

Vast personeel

Focus houden op je kernactiviteiten kan al uitdagend genoeg zijn. In de techniekmarkt is het vinden van personeel arbeidsintensief. Benut daarom de kennis, het monteurs bestand en het netwerk van Aditech. Ontlast je eigen bedrijf of voorkom veel tijdverspilling in het zoeken van nieuw technisch personeel.

Wij doen dit de hele dag, elke dag, het hele jaar. Ook voor het vinden van vast medewerkers zoals eerste monteurs, werkvoorbereiders en specialisten in de uitvoering. Laat W&S een verlengstuk zijn van je eigen HR activiteiten of HR team. En vinden we niemand… dan kost het ook niks.

Alles geregeld bij ons detacheringsbureau

Aditech regelt alles. Voor de technisch werknemer én voor de werkgevers, onze klanten. Aditech zoekt, screent, spreekt en checkt haar vakmensen. Regelt kleding, gereedschap, PBM’s en alle papieren en instructies. En natuurlijk alles voor verloning en facturatie.