Over Aditech Zwolle

Wat we doen?

Al 30 jaar de beste werkplek voor technische vakmensen regelen, dat is wat we bij Aditech Zwolle doen in Zwolle en omstreken. Met klanten als Breman, SPIE, Linde Kroon Elektrotechniek en Wijco Technics kunnen wij mooie werkplekken bieden voor zowel de Elektrotechniek, Installatietechniek in de Utiliteitsbouw, Woningbouw, Industrie, Paneelbouw en Service & Onderhoud. Voor echte vakmensen is er altijd werk in de techniek te vinden en Aditech kan je helpen om jouw nieuwe baan in de omgeving van Zwolle te vinden, want we zijn niet voor niets hét bureau voor een baan in de techniek!

Op dit moment is er krapte op de arbeidsmarkt en in de techniek is het zelfs nog een tandje krapper, dus er is altijd vraag naar vakmensen. Aditech kan werkgevers helpen om in deze personeelsvraag te voorzien, met onze regionale vakmensen die we met de juiste certificaten, diploma's, werkkleding en gereedschappen aan de juiste werkplek kunnen koppelen. Zo ook voor jouw vacature, want Aditech is dé partner die technisch personeel regelt in de regio Zwolle.

Dus: ben je op zoek naar werk in de techniek in de regio Zwolle? Of heb je regionaal technisch personeel nodig? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Contact

Praktische informatie

Openingstijden

  • Maandag8:30 - 17:00
  • Dinsdag8:30 - 17:00
  • Woensdag8:30 - 17:00
  • Donderdag8:30 - 17:00
  • Vrijdag8:30 - 17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Willemskade 21, 8011 AD Zwolle
zwolle@aditech.nl +31882348699

Bereikbaarheid

OV: Vanaf Station Zwolle is het 15 minuten met de bus.

Eigen vervoer: Parkeren kan in de straat naast onze vestiging of op het parkeerterrein van de Jumbo op de hoek.

Ik zoek werk

Voor jouw technische baan in de regio Zwolle

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 30 jaar doen in Zwolle en omgeving. We hebben een groot aanbod aan werkplekken beschikbaar waar je aan de slag zou kunnen gaan.

Wij vinden de juiste werkplek voor jou, op basis van jouw wensen en eisen. Of je nou juist veel afwisseling in je werk zoekt of liever graag vaste werkzaamheden doet: wij regelen het voor je! En of dat bij de lokale installateur uit Kampen is of bij een landelijk bekend installatiebedrijf in Hengelo: daar heb jij uiteraard invloed op!

Dus: zoek jij een baan in de techniek in de regio Zwolle? Dan kunnen wij dat voor je regelen! Bekijk onze meest recente vacatures hieronder, of vind de baan die je zoekt in ons vacature-overzicht. Bijvoorbeeld voor jouw baan in de elektrotechniek of installatietechniek in Zwolle en omstreken.

Ik zoek een baan in de techniek in de regio

Meest recente vacatures

Als leidinggevend eerste monteur installatietechniek ben jij het eerste aanspreekpunt van het project. Op de bouw controleer je het werk van de monteurs en stuur je ze aan waar nodig. Daarnaast bew...

Als onderhoudsmonteur heb je een gevarieerde baan. Zo werk je veel vanuit de werkplaats in Zwolle, maar ben je ook vaak onderweg naar verschillende klanten voor onderhoudsklussen. Hierin ben je dan...

Als monteur klimaattechniek installeer en onderhoud jij techniek voor klimaatbeheersing en luchtbehandeling voor koeling en luchtbehandeling van binnenruimtes. Van kleinere airco installaties tot g...

Ik zoek personeel

Ik zoek technisch personeel in de regio

Technisch personeel gezocht in omgeving Zwolle?

Wij zijn jouw partner voor het vinden van technisch personeel. Ons team van Aditech Zwolle staat direct klaar om jou te helpen bij het vervullen van jouw openstaande vacature(s).

Maak gebruik van onze uitgebreide database met regionale technische vakmensen en de kennis en ervaring van ons recruitment team.

Ons doel is om de juiste mensen op de juiste werkplek te krijgen. Om onze vakmensen zo goed mogelijk te matchen met jouw bedrijf heb je een vast contactpersoon op de vestiging. Deze contactpersoon leert jouw bedrijf binnen de kortste keren zo goed kennen dat ze weten welke vakman of vakvrouw perfect past bij jouw vacature.

Om altijd de juiste invulling te kunnen bieden kun je bij ons terecht voor verschillende flexibele en vaste personeelsoplossingen? Lees verder voor de verschillen tussen deze oplossingen of neem direct contact op met Aditech Zwolle om de oplossing te bespreken die het best past bij jouw vraag.

De oplossingen van Aditech

Flexibel personeel

Uitzenden

Personeel nodig voor ziek- en piekopvang of voor tijdelijke werkzaamheden die op korte termijn uitgevoerd moeten worden? Het inlenen van uitzendkrachten is de risicovrije flexibele oplossing om snel op en af te schalen.

Meer over uitzenden
Detacheren

Ben jij op zoek naar technisch personeel voor de langere termijn of heb je iemand nodig met een specifieke specialisatie? De werknemer blijft onder contract bij Aditech en werkt voor een vooraf afgesproken periode voor jouw bedrijf.

Meer over detacheren

Vast personeel

Detavast

Ben je op zoek naar vast personeel, maar wil je langer de kans krijgen om het personeel te beoordelen? Eerst flexibel, dan mogelijk vast. De detavast constructie is de combinatie van het detacheren en werving en selectie.

Meer over detavast
Werving & Selectie

Vast technisch personeel gezocht, maar lukt het niet om de juiste kandidaat te vinden? Voorkom tijdverspilling en maak gebruik van onze kennis, ervaring, database en ons netwerk voor het vinden van de perfecte kandidaat.

Meer over W&S

De regio Zwolle kenners

Martijn Foks

Consultant

Bram Noten

Consultant