Werk zonder gedoe?
Regel ik!

Vast contactpersoon

De beste werkplek voor vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech doen. Werken bij Aditech betekent werken zonder gedoe. Want alle Aditech-medewerkers regelen dat voor jou. Van de juiste certificaten, nette werkkleding op maat tot aan het juiste gereedschap. Alles geregeld!

Jouw techniekbaan geregeld

Al 30 jaar bieden wij vakmensen een vaste of flexibele baan in de techniek op de mooiste projecten bij techniekbedrijven in Nederland.

Bekijk onze vacatures  

Goed gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Bij Aditech snappen we dat maar al te goed en daarom werken onze vakmensen alleen met de beste tools. Op accu, dus zonder snoer. Wel zo veilig!

Wil je meer weten over het gereedschap waar je mee werkt bij Aditech? Klik dan hier

Werkkleding op maat

Werkkleding moet er tof uit zien, goed zitten en tegen een stootje kunnen. Juist daarom laten wij onze kleding op maat maken. Door onze eigen ervaring én de mening van onze vakmannen, weten wij wat belangrijk is.

Wil je meer weten over onze werkkleding? Op de pagina Aditech werkkleding vind je meer informatie over onze unieke werkkleding.

Werkkleding op maat

Papierwerk

Voor veel vakmensen is dit niet hun favoriete hobby. Bij Aditech ben jij altijd voorzien van de juiste certificaten zoals: VCA, VOG, NEN3140, MBV, etc. Ook helpen wij jou met de loonadministratie zodat je altijd netjes en op tijd je salaris hebt. Kortom, wij doen al het papierwerk en jij kunt lekker werken zonder gedoe.