Detacheringsbureau
Utrecht

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Utrecht, Mandy, Stan, Sarah en Robin, regelen alles voor je!

Utrecht en omstreken

Vanaf de Pretoriadreef regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Utrechts vakwerk

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Utrecht

Ben jij in de regio Utrecht op zoek naar werk in de techniek bij een tof technisch detacheringsbureau of naar vakmensen in elektro- en installatietechniek? En is Utreg jouw stadsie? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét uitzendbureau voor technisch personeel en een baan in de techniek.

In de Utrechtse wijk Overvecht ligt al geruime tijd onze regionale vestiging van Aditech voor de regio Utrecht en omstreken. Waar onze collega’s Stan, Mandy, Robin en Sarah alles regelen voor onze E- en W-monteurs. Van topgereedschap en werkkleding tot de juiste papieren en de lekkerste domtorentjes. Zodoende kunnen onze E- en W-monteurs zich focussen op zaken die er echt toe doen: meebouwen aan de gaafste projecten in de regio Utrecht. Want ja, het werk moet af!

Het beste detacheringsbureau in Utrecht

Al ruim 27 jaar regelt Aditech als technisch detacheringsbureau of technisch uitzendbureau gaaf werk en mooie projecten in de elektro- en installatietechniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot werkvoorbereiders en klimaattechnici. Samen de mouwen opstropen en plezier maken, daar doen we het voor. Niet voor niets werken er honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met lokale installateurs en landelijke spelers. Goed geplaatst, dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor.

De vestiging is goed te bereiken voor sollicitanten, klanten en werkende vakmensen zowel met de auto als met het OV. Je kunt gratis parkeren aan de straat voor ons kantoor of aan de zijkant van het complex. Vanaf Utrecht Centraal zijn er verschillende opties met het OV beschikbaar. De gemiddelde reistijd is ongeveer 20 minuten. Vanaf centrum en Jaarbeurszijde zijn er verschillende bussen die richting Utrecht Overvecht gaan.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar goede E- en W-monteurs in de regio Utrecht of ben je op zoek naar een toffe baan bij het leukste technisch detacheringsbureau van Utrecht en omstreken? Check dan snel onze vacatures of neem contact op met Stan, Mandy, Robin of Sarah. Ben je in de buurt? Loop even binnen en wie weet ligt er een domtorentje voor je klaar.

Adres

Pretoriadreef 134, Utrecht

Telefoonnummer

+31882348333