Detacheringsbureau
Rotterdam

Alles geregeld

De Aditech-contactpersonen van Aditech Rotterdam, Jasmijn, Gemaine en Sonam, regelen alles voor je!

Regio Rotterdam

Vanaf de Oostmaaslaan regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Rotterdams vakwerk

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Rotterdam

Ben jij in regio Rotterdam op zoek naar werk in de techniek of naar vakmensen in de elektro- en installatietechniek? En passen de kreten “niet lullen maar poetsen” en “het hart op de tong hebben” jou als een warme werkjas? Zoek dan niet verder en neem dan contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek in de omgeving groot Rijnmond.

Op een steenworp afstand van Woudestein en de Brienenoord ligt al jaar en dag de regionale vestiging van Aditech voor de regio Rotterdam en groot Rijnmond. Waar onze Rotterdamse collega’s Sonam, Jasmijn en Gemaine regelen alles voor onze Elektro- en Installatiemonteurs, van kleding en goed gereedschap tot en met de papieren en het beste bakkie pleur. Zodoende kunnen de Aditech vakmensen zich focussen op zaken die er toe doen: meebouwen aan de mooiste projecten bij veel installatiebedrijven in de buurt. Want ja, het werk moet af!

Gespecialiseerd detacheringsbureau in Rotterdam

Al 27 jaar regelt Aditech als technisch uitzendbureau en detacheerder in Rotterdam gaaf werk en de leukste banen binnen de techniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot klimaatinstallateurs en werkvoorbereiders. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met toonaangevende Rotterdamse techniek bedrijven, die groot geworden zijn met de Rotterdamse mentaliteit. En die snappen wij ook heel goed. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

De vestiging ligt net naast de A16 en is voor klanten, sollicitanten en werkende monteurs goed te bereiken met de auto (of fiets). Bij het parkje de Esch (Watertorenweg) kun je gratis parkeren, vanaf daar is het nog ongeveer 9 minuten lopen. Kom je liever met het OV? Geen probleem, met Tram 21 en 24 richting tramstation de Esch kom je er ook. Vanaf het tramstation is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de vestiging.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar goede E- en W-monteurs in de regio Rotterdam of ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij het leukste technische uitzendbureau van Rotterdam en omstreken? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact op met Sonam, Jasmijn of Gemaine. Ben je in de buurt? Kom even langs voor een bakkie pleur.

Adres

Oostmaaslaan 39-41, Rotterdam

Telefoonnummer

+31882348200