Detacheringsbureau
Gorinchem

Alles geregeld

De vaste contactpersonen van Aditech Gorinchem, Miranda, Cynthia en Dominique, regelen alles voor je!

Regio Gorinchem

Vanaf de Franklinweg regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Technische vakgebieden

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Gorinchem

Ben jij in de regio Gorinchem op zoek naar werk in de techniek of naar vakmensen in de elektrotechniek en installatietechniek? En wil jij werken voor het leukste technisch uitzendbureau van de regio Gorinchem? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek.

Langs de A15 op een centraal gelegen industrieterrein ligt al jaren ons mooie hoofdkantoor. Dit kantoor geld al jaar en dag als de regionale vestiging voor de omgeving Gorinchem. Onze collega’s Miranda, Cynthia en Dominique regelen hier alles voor onze Aditech vakmensen in de elektro- en installatietechniek, van kleding en de juiste papieren tot top gereedschap en de lekkerste bak koffie. Zodoende kunnen onze Aditech monteurs zich focussen op zaken die er toe doen: meebouwen aan de mooiste projecten met veel installatiebedrijven in de regio. Want ja, het werk moet af!

Het beste detacheringsbureau in Gorinchem

Al 27 jaar regelt Aditech als uitzendbureau en detacheerder in Gorinchem gaaf werk en de leukste banen binnen de techniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot klimaatinstallateurs, werkvoorbereiders installatietechniek en werkvoorbereiders elektrotechniek . Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met diverse installateurs. Van lokale ondernemers tot landelijke spelers op het gebied van elektro- en installatie. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

Onze vestiging ligt net naast de A15 en tegenover de Evenementenhal en is goed te bereiken voor klanten, sollicitanten en werkende monteurs met de auto (of fiets). Je kunt gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats voor het pand. Kom je liever met het OV? Geen probleem, vanaf Station Gorinchem is het nog ongeveer 10 minuten met de bus.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar goede E- en W-monteurs in de regio Gorinchem of ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij het leukste technische uitzendbureau van de regio Gorinchem? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact op met Miranda, Cynthia en Dominique. Ben je in de buurt? Kom langs voor een bak koffie en een goed gesprek.

Adres

Franklinweg 29, Gorinchem

Telefoonnummer

+31882348000