Detacheringsbureau
Eindhoven

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Eindhoven, Hilde en Ravina, regelen alles voor je!

Eindhoven en omstreken

Vanaf de Boschdijk regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Brabants vakwerk

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Eindhoven

Ben jij op zoek naar werk in de techniek in de omgeving Eindhoven of ben je op zoek naar monteurs in de elektro- en installatietechniek in de omgeving Eindhoven en omstreken? En wil jij werken in de lichtstad van Nederland? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek in regio Eindhoven en Limburg.

Aan de rand van Eindhoven ligt al sinds jaar en dag de regionale vestiging van Aditech voor de regio Eindhoven en omstreken. Onze Brabantse collega's Hilde en Ravina regelen hier alles voor onze vakmensen. Van werkkleding en topgereedschap tot de mooiste werklocaties in de buurt. Zodoende kunnen onze E- en W-monteurs zich focussen op zaken die er echt toe doen: meebouwen aan de lichtstad van Nederland. Want ja, het werk moet af!

Een detacheringsbureau in Eindhoven

Al ruim 27 jaar regelt Aditech als technisch uitzendbureau en detacheerder tof werk en de leukste banen binnen de elektrotechniek en installatietechniek. Van monteurs tot werkvoorbereiders. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Daar doen we het voor. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met innovatieve installatiebedrijven in de regio Eindhoven en omstreken. goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar doen we alles voor.

De vestiging ligt aan de rand van de stad en is goed te bereiken voor klanten, sollicitanten en werkende monteurs met de auto of fiets. Parkeren doe je gratis voor de vestiging. Kom je met het OV? Vanaf het treinstation is het 10 minuutjes met de bus.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar goede Elektro- of Installatiemonteurs in de regio Eindhoven en Limburg of ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij het leukste technische uitzendbureau van Eindhoven en omstreken? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact op met Hilde of Ravina. Ben je in de buurt? Kom even langs voor een bak koffie.

Adres

Boschdijk 393, Eindhoven

Telefoonnummer

+31882348700