Detacheringsbureau
Diemen

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Diemen, Jordy en Juan, regelen alles voor je!

Diemen en omstreken

Vanaf de Sniep regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Vakwerk met branie

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Diemen

Ben jij in de regio Amsterdam op zoek naar werk in de techniek of monteurs binnen de elektro- of installatietechniek? En wil jij voor geen goud geld weg uit Mokum? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét uitzendbureau voor een baan in de techniek en uitzendbureau voor technisch personeel in de omgeving Amsterdam.

Onder de rook van Amsterdam op een centraal gelegen industrieterrein net naast de snelweg A1 ligt onze ruime vestiging voor de regio Amsterdam en Noord-Holland. Waar onze Amsterdamse collega’s Jordy en Juan alles regelen voor onze E en W monteurs, van kleding en top gereedschap tot de juiste papieren en vervoer. Dit doen zij zodat onze vakmensen zich kunnen richten op wat er toe doet: meebouwen aan de mooiste projecten in de regio Noord-Holland. Want ja, het werk moet af!

Een detacheringsbureau in Diemen

Al ruim 27 jaar regelt Aditech als technische uitzendbureau of technische detacheerder tof werk en de gaafste banen binnen de techniek in Amsterdam en omstreken. Van installateurs en elektromonteurs tot klimaattechnici en werkvoorbereiders in de installatietechniek. Samen de mouwen opstropen, hard werken en plezier maken. Niet voor niets werken er honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met erkende installateurs in de regio Noord-Holland. Goed geplaatst, dat zeggen we bij Aditech. En daar doen we alles voor! Flex of in vaste dienst, het is allemaal mogelijk. Aditech, simpelweg altijd vakwerk.

De vestiging in Diemen is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren doe je gratis voor de deur van de vestiging.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij het gaafste technische uitzendbureau van Amsterdam of ben je op zoek naar goede E- en W-monteurs? Neem dan snel contact op met Jordy of Juan of check onze vacatures. Ben je in buurt? Wip even langs voor een lekkere bak koffie (of later op de dag voor een biertje).

Adres

Sniep 49, Diemen

Telefoonnummer

+31882348300