Detacheringsbureau
Den Haag

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Den Haag, Ashley en Jan, regelen alles voor je!

Den Haag en omstreken

Op de Laan van Meerdervoort regelen we dé werkplek in de techniek of beste vakmensen voor je.

Technische vakgebieden

Aditech is dé specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Detacheringsbureau in Den Haag

Ben jij op zoek naar technische vakmensen of een toffe baan in de techniek in de regio Den Haag? Of je nu Hagenees of Hagenaar bent (of geen van beide): stop met zoeken en neem contact op met Aditech Den Haag, hét uitzendbureau voor een baan in de techniek in de regio Den Haag en omstreken.

Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen! Achter de duinen ja, daar ligt onze regionale vestiging in de gemeente ‘s-Gravenhage. Onze collega’s in het Haagse, Ashley en Jan, regelen hier alles voor onze vakmensen én klanten. Van toffe projecten in de elektrotechniek en installatietechniek tot werkkleding en de juiste papieren. Zodoende kunnen onze E- en W-monteurs zich focussen op zaken die er echt toe doen: meebouwen aan een nog mooier Den Haag. Want ja, het werk móét af!

De vakgebieden waarin Aditech vakmensen gespecialiseerd heeft:


Een detacheringsbureau in Den Haag

Al ruim 27 jaar regelt Aditech als technisch detacheringsbureau tof werk en de gaafste banen in de elektro- en installatietechniek. Van loodgieters en paneelbouwers tot HVAC-monteurs en werkvoorbereiders in installatietechniek. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Dat is waar we het voor doen. Niet voor niets werken er honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met de gaafste installateurs van Den Haag en omstreken. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

De vestiging aan de rand van Den Haag is voor klanten, sollicitanten en werkende monteurs goed te bereiken met de auto (of fiets). Parkeren doe je gratis in de straat naast onze vestiging.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar een E- of W-monteurs in de regio Den Haag of ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij dé technische detacheerder van Den Haag en omstreken? Zoek dan niet verder en check onze vacatures of neem contact op met Ashley of Jan. Ben je in buurt? Loop even langs, de koffie staat klaar!

Adres

Laan van Meerdervoort 866, Den Haag

Telefoonnummer

+31882348400