Detacheringsbureau
Breda

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Breda, Britt, Sophie, Ann en Denise, regelen alles voor je!

Breda en omstreken

Vanaf de Ginnekenweg regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Brabants vakwerk

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Breda

Ben jij in de regio Breda op zoek naar technisch personeel in de elektro- en installatietechniek of naar een toffe baan in de techniek? En vind jij Breda ook zo kei gezellig? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek in de regio Noord-Brabant.

Op een van de gezelligste stukjes van Breda aan de Ginnekenweg ligt al jaar en dag onze regionale vestiging Aditech Breda. Waar onze Bredase collega’s Britt, Sophie, Denise en Ann alles regelen voor onze E- en W-monteurs, van kleding en goed gereedschap tot de juiste papieren en het lekkerste bakkie koffie. Zodoende kunnen onze Aditech vakmensen zich focussen op zaken die er toe doen: meebouwen aan de mooiste projecten bij veel installatiebedrijven in de buurt. Want ja, het werk moet af!

Een detacheringsbureau in Breda

Al 27 jaar regelt Aditech als technisch uitzendbureau en detacheerder in Breda gaaf werk en de leukste banen binnen de techniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot klimaatinstallateurs, werkvoorbereiders in de installatietechniek en werkvoorbereiders in de elektrotechniek. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met diverse installateurs, van lokale ondernemers in de regio Noord-Brabant tot landelijke spelers. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

De vestiging aan de Ginnekenweg is goed te bereiken voor sollicitanten, klanten en werkende monteurs. Parkeren kan gratis in de straten naast onze vestiging. In de navigatie voer je Roy van Zuidewijnlaan in. Vanaf daar is het circa 3 minuten lopen. Kom je liever met het OV? Vanaf Breda Centraal Station is het 10 minuutjes met de bus.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar goede E- en W-monteurs in de regio Breda of ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij het leukste technische uitzendbureau van Breda en omstreken? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact op met Britt, Sophie, Denise of Ann. Ben je in de buurt? Loop even langs voor een bakje koffie of op vrijdag voor een lekker biertje.

Adres

Ginnekenweg 131, Breda

Telefoonnummer

+31882348146