Over Aditech Arnhem

Wat we doen?

Al 30 jaar de beste werkplek voor technische vakmensen regelen, dat is wat we bij Aditech doen in Arnhem en omstreken. Met klanten als Modderkolk, Klein Poelhuis, Croonwolter&dros en Hoppenbrouwers kunnen wij mooie werkplekken bieden in zowel de Industrie, Utiliteit, Paneelbouw als de Woningbouw. Voor echte vakmensen is er altijd werk te vinden en Aditech kan je helpen jouw nieuwe baan in de techniek in de omgeving van Arnhem te vinden, want we zijn niet voor niets hét bureau voor een baan in de techniek!

Op dit moment is er enorm veel vraag naar technisch personeel, want er is krapte op de arbeidsmarkt en in de techniek is het zelfs nog een tandje krapper. Aditech kan als technisch uitzendbureau en detacheringsbureau werkgevers helpen om in deze personeelsvraag te voorzien, met onze regionale vakmensen die we met de juiste certificaten, diploma's, werkkleding en gereedschappen aan de juiste werkplek kunnen koppelen. Zo ook voor jouw vacature, want Aditech is dé partner die technisch personeel regelt in de regio Arnhem.

Dus: ben je op zoek naar werk in de techniek in de regio Arnhem? Of heb je regionaal technisch personeel nodig? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Contact

Praktische informatie

Openingstijden

  • Maandag8:30 - 17:00
  • Dinsdag8:30 - 17:00
  • Woensdag8:30 - 17:00
  • Donderdag8:30 - 17:00
  • Vrijdag8:30 - 17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Rijnkade 29, 6811 HA Arnhem
arnhem@aditech.nl +31882348500

Bereikbaarheid

OV: Vanaf Centraal Station Arnhem is het 5 tot 10 minuten lopen naar onze vestiging aan de Rijnkade!

Eigen vervoer: Parkeren kan alleen betaald in een van de omliggende straten van het kantoor of beneden aan de Rijnkade. Gratis parkeren kan richting het westen op de Rijnkade. Vanaf daar is het ongeveer 20 minuten lopen naar ons kantoor.

Ik zoek werk

Voor jouw technische baan in de regio Arnhem

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 30 jaar doen in Arnhem en omgeving. We hebben een groot aanbod aan werkplekken beschikbaar waar je aan de slag zou kunnen gaan.

Wij vinden de juiste werkplek voor jou, op basis van jouw wensen en eisen. Of je juist veel afwisseling in je werk zoekt of liever vaste werkzaamheden doet: wij regelen het voor je! En of dat bij de lokale installateur uit Nijmegen is of bij een landelijk bekend installatiebedrijf in Doetinchem: daar heb jij uiteraard invloed op!

Dus: zoek jij een baan in de techniek in Arnhem en omstreken? Dan kunnen wij dat voor je regelen! Bekijk onze meest recente vacatures hieronder, of vind de baan die je zoekt in ons vacature-overzicht. Bijvoorbeeld voor jouw baan in de elektrotechniek of installatietechniek in de regio Arnhem.

Ik zoek een baan in de techniek in de regio

Meest recente vacatures

Er is veel werk voor monteurs warmtepompen. Nu de juiste werkplek nog vinden. Als monteur warmtepompen ga je vooral nieuwe warmtepompen installeren, bestaande cv-systemen upgraden met hybride warmt...

Verwarming, koeling en warm water. Als servicemonteur cv-ketels zorg jij hiervoor. Daarom zoeken wij een ervaren cv-ketelmonteurs voor zowel, in overleg, nieuwbouw als renovatieprojecten. I...

Aan de slag met serieuze CV installaties in technische ruimtes en ketelhuizen binnen de utiliteit en lichte industrie is jouw specialisme. Als echte techneut bent je bekend met zowel nieuwe install...

Ik zoek personeel

Ik zoek technisch personeel in de regio

Technisch personeel gezocht in omgeving Arnhem?

Wij zijn jouw partner voor het vinden van technisch personeel. Het team van Aditech Arnhem staat direct klaar om jou te helpen bij het vervullen van jouw openstaande vacature(s).

Maak gebruik van onze uitgebreide database met regionale technische vakmensen en de kennis en ervaring van ons recruitment team.

Ons doel is om de juiste mensen op de juiste werkplek te krijgen. Om onze vakmensen zo goed mogelijk te matchen met jouw bedrijf heb je een vast contactpersoon op de vestiging. Deze contactpersoon leert jouw bedrijf binnen de kortste keren zo goed kennen dat ze weten welke vakman of vakvrouw perfect past bij jouw vacature.

Om altijd de juiste invulling te kunnen bieden kun je bij ons terecht voor verschillende flexibele en vaste personeelsoplossingen? Lees verder voor de verschillen tussen deze oplossingen of neem direct contact op met Aditech Arnhem om de oplossing te bespreken die het best past bij jouw vraag.

De oplossingen van Aditech

Flexibel personeel

Uitzenden

Personeel nodig voor ziek- en piekopvang of voor tijdelijke werkzaamheden die op korte termijn uitgevoerd moeten worden? Het inlenen van uitzendkrachten is de risicovrije flexibele oplossing om snel op en af te schalen.

Meer over uitzenden
Detacheren

Ben jij op zoek naar technisch personeel voor de langere termijn of heb je iemand nodig met een specifieke specialisatie? De werknemer blijft onder contract bij Aditech en werkt voor een vooraf afgesproken periode voor jouw bedrijf.

Meer over detacheren

Vast personeel

Detavast

Ben je op zoek naar vast personeel, maar wil je langer de kans krijgen om het personeel te beoordelen? Eerst flexibel, dan mogelijk vast. De detavast constructie is de combinatie van het detacheren en werving en selectie.

Meer over detavast
Werving & Selectie

Vast technisch personeel gezocht, maar lukt het niet om de juiste kandidaat te vinden? Voorkom tijdverspilling en maak gebruik van onze kennis, ervaring, database en ons netwerk voor het vinden van de perfecte kandidaat.

Meer over W&S

De regio Arnhem kenners

Shashi Bholasingh

Accountmanager

Belle Bomers

Consultant

Raymond Aal

Consultant