Detacheringsbureau
Heerenveen

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Heerenveen, Jeroen en Wytze, regelen alles voor je!

Regio Heerenveen

Vanaf de Abe Lenstra Boulevard regelen we je werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Fries vakwerk

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Heerenveen

Ben jij in de regio Heerenveen op zoek naar werk in de techniek of naar vakmensen in de elektro- en installatietechniek? En passen de kreten “as it net kin sa’t it moat, dan moat it mar sa’t it kin” of “gjin gerop en gjin geklei, op is op en wei is wei” jou als een warme werkjas? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek in de provincie Friesland.

Op een steenworp afstand van het Abe Lenstra Stadion ligt onze regionale vestiging voor de omgeving Heerenveen en omstreken. Waar onze collega’s Wytze en Jeroen alles regelen voor onze E- en W-monteurs, van kleding en goed gereedschap tot en met de papieren en de lekkerste koffie. Zodoende kunnen de Aditech vakmensen zich focussen op zaken die er echt toe doen: meebouwen aan een nog mooier Friesland met veel installatiebedrijven in de regio Heerenveen. Want ja, het werk moet af!

Het beste detacheringsbureau in Heerenveen

Al 27 jaar regelt Aditech als technisch detacheringsbureau en technisch uitzendbureau in Heerenveen gaaf werk en de leukste banen binnen de techniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot klimaatinstallateurs en werkvoorbereiders. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met lokale ondernemers en landelijke spelers. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar goede E- en W-monteurs in de regio Heerenveen of ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij het leukste technisch detacheringsbureau van Heerenveen en omstreken? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact op met Wytze of Jeroen.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 52-3, Heerenveen

Telefoonnummer

+31882348950