Detacheringsbureau
Groningen

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Groningen, Jeroen en Wytze, regelen alles voor je!

Regio Groningen

Vanaf de Verlengde Hereweg regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Vakwerk in het Noorden

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Groningen

Ben jij op zoek naar technisch personeel in de elektrotechniek en installatietechniek of ben je op zoek naar een gave baan in de techniek? En wil je het liefst gewoon lekker in de provincie Groningen aan het werk? Stop dan met zoeken en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek in Groningen.

In het midden van de wijk Helpman in Groningen vind je aan de Verlengde Hereweg - naast een aantal bekende, monumentale panden - het regionale kantoor van Aditech Groningen. Want er gaat niets boven Groningen. Onze collega’s Jeroen en Wytze regelen alles voor onze monteurs en technici. Van goed gereedschap en werkkleding tot de juiste papieren en de lekkerste eierbal. Zodoende kunnen onze Aditech vakmensen zich focussen op zaken die er toe doen: meebouwen aan een nog mooier Groningen. Want ja, het werk moet af!

Gespecialiseerd detacheringsbureau in Groningen

Al ruim 27 jaar regelt Aditech als technisch uitzendbureau en detacheerder in Groningen de gaafste banen en mooiste projecten in de wereld van techniek. Van loodgieters en installateurs tot klimaattechnici en werkvoorbereiders. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Daar doen we het voor. We werken samen met regionale installateurs en landelijke spelers op het gebied van elektro- en installatietechniek. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

De vestiging aan de historische Verlengde Hereweg in Groningen is gemakkelijk te bereiken voor klanten, sollicitanten en werkende vaklui. Je kunt gratis parkeren voor onze vestiging.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar goede E- en W-monteurs in de regio Groningen of zoek je juist een toffe baan in de techniek bij het technische uitzendbureau van Groningen? Bekijk dan snel onze vacatures in Groningen of neem contact op met Jeroen of Wytze. Ben je in de buurt? Kom even langs dan regelen wij de lekkerste eierballen.

Adres

Verlengde Hereweg 66, Groningen

Telefoonnummer

+31882348960