Aditech Mechanical

Over Aditech Mechanical

Wat we doen?

Al 30 jaar de beste werkplek voor technische vakmensen in de metaaltechniek regelen, dat is wat we bij Aditech Mechanical doen in Gorinchem, Rotterdam en Zwolle. Met klanten als Croonwolter&dros, Pega B.V., Klein Poelhuis en ArcelorMittal kunnen wij mooie werkplekken bieden in de metaaltechniek. Voor echte vakmensen is er altijd werk in de techniek te vinden en Aditech Mechanical kan je helpen om jouw nieuwe baan in de omgeving van Gorinchem, Zwolle en Rotterdam te vinden, want we zijn niet voor niets hét bureau voor een baan in de metaaltechniek!

Op dit moment is er krapte op de arbeidsmarkt en in de techniek is het zelfs nog een tandje krapper, dus er is altijd vraag naar vakmensen. Aditech Mechanical kan werkgevers in de metaaltechniek helpen om in deze personeelsvraag te voorzien, met onze regionale vakmensen die we met de juiste certificaten, diploma's en werkkleding aan de juiste werkplek in de metaaltechniek kunnen koppelen. Zo ook voor jouw vacature, want Aditech is dé partner die technisch personeel regelt in de regio Gorinchem, Rotterdam en Zwolle.

Dus: ben je op zoek naar werk in de metaaltechniek in de regio Gorinchem, Zwolle of Rotterdam? Of heb je regionaal technisch personeel nodig? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Contact

Praktische informatie

Openingstijden

  • Maandag8:30 - 17:00
  • Dinsdag8:30 - 17:00
  • Woensdag8:30 - 17:00
  • Donderdag8:30 - 17:00
  • Vrijdag8:30 - 17:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Franklinweg 29, 4207 HX Gorinchem
mechanical@aditech.nl +31882348000

Bereikbaarheid

OV: Vanaf het treinstation is het 10 minuten met de bus.

Eigen vervoer: Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor ons kantoor.

Ik zoek werk

Voor jouw Metaaltechniek-baan in de regio Gorinchem, Rotterdam en Zwolle

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de metaaltechniek regelen, dat is wat we bij Aditech Mechanical al 30 jaar doen in Gorinchem, Rotterdam en Zwolle. We hebben een groot aanbod aan werkplekken beschikbaar waar je aan de slag zou kunnen gaan.

Wij vinden de juiste werkplek voor jou, op basis van jouw wensen en eisen. Of je nou juist veel afwisseling in je werk zoekt of liever graag vaste werkzaamheden doet: wij regelen het voor je! En of dat bij de lokale machinebouwer uit Gorinchem is of bij een landelijk bekend metaalbedrijf in Rotterdam: daar heb jij uiteraard invloed op!

Dus: zoek jij een baan in de metaaltechniek in Gorinchem, Zwolle of Rotterdam? Dan kunnen wij dat voor je regelen! Bekijk onze meest recente vacatures hieronder, of vind de baan die je zoekt in ons vacature-overzicht. Bijvoorbeeld voor jouw baan in de metaaltechniek.

Ik zoek een baan in de techniek in de regio

Meest recente vacatures

Als Hoofd Werkplaats geef je leiding aan 10 monteurs en 2 facilitair medewerkers. De afdelingen technische services en facilitaire dienst vallen onder je verantwoordelijkheid. Ook ben je -samen met...

Aan de slag met serieuze CV installaties in technische ruimtes en ketelhuizen binnen de utiliteit en lichte industrie is jouw specialisme. Als echte techneut bent je bekend met zowel nieuwe install...

Aan de slag met serieuze CV installaties in technische ruimtes en ketelhuizen binnen de utiliteit en lichte industrie is jouw specialisme. Als echte techneut bent je bekend met zowel nieuwe install...

Ik zoek personeel

Ik zoek technisch personeel in de regio

Vakmensen in de metaaltechniek nodig in omgeving Gorinchem, Zwolle of Rotterdam?

Wij zijn jouw partner voor het vinden van vakmensen in de metaaltechniek. Ons team van Aditech Mechanical staat direct klaar om jou te helpen bij het vervullen van jouw openstaande (metaal)vacature(s).

Maak gebruik van onze uitgebreide database met regionale technische vakmensen en de kennis en ervaring van ons recruitment team.

Ons doel is om de juiste mensen op de juiste werkplek te krijgen. Om onze vakmensen zo goed mogelijk te matchen met jouw bedrijf heb je een vast contactpersoon op de vestiging. Deze contactpersoon leert jouw bedrijf binnen de kortste keren zo goed kennen dat ze weten welke vakman of vakvrouw perfect past bij jouw vacature.

Om altijd de juiste invulling te kunnen bieden kun je bij ons terecht voor verschillende flexibele en vaste personeelsoplossingen? Lees verder voor de verschillen tussen deze oplossingen of neem direct contact op met Aditech Mechanical om de oplossing te bespreken die het best past bij jouw vraag.

De oplossingen van Aditech

Flexibel personeel

Uitzenden

Personeel nodig voor ziek- en piekopvang of voor tijdelijke werkzaamheden die op korte termijn uitgevoerd moeten worden? Het inlenen van uitzendkrachten is de risicovrije flexibele oplossing om snel op en af te schalen.

Meer over uitzenden
Detacheren

Ben jij op zoek naar technisch personeel voor de langere termijn of heb je iemand nodig met een specifieke specialisatie? De werknemer blijft onder contract bij Aditech en werkt voor een vooraf afgesproken periode voor jouw bedrijf.

Meer over detacheren

Vast personeel

Detavast

Ben je op zoek naar vast personeel, maar wil je langer de kans krijgen om het personeel te beoordelen? Eerst flexibel, dan mogelijk vast. De detavast constructie is de combinatie van het detacheren en werving en selectie.

Meer over detavast
Werving & Selectie

Vast technisch personeel gezocht, maar lukt het niet om de juiste kandidaat te vinden? Voorkom tijdverspilling en maak gebruik van onze kennis, ervaring, database en ons netwerk voor het vinden van de perfecte kandidaat.

Meer over W&S

De Metaaltechniek kenners

Alexander Diepenhorst

Alexander Diepenhorst

Specialist Metaaltechniek

Martijn de Jong

Accountmanager