Over Aditech HR

Wat we doen?

Aditech is regionaal aanwezig door heel Nederland, met 12 vestigingen verspreid door het land. Op die lokale vestigingen zitten onze Aditech-collega's, zodat we altijd in de buurt te vinden zijn van onze vakmensen en klanten en de lijntjes kort zijn en de afstand klein blijft. Een stukje persoonlijk contact is toch net wat fijner dan alles digitaal of telefonisch moeten afhandelen.

Voor onze vestigingen zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's, maar ook hebben we op alle vestigingen stageplekken beschikbaar. En ook voor onze serviceadministratie, secretariaat en marketing zoeken we altijd nieuwe collega's en stagiairs.

Dus: ben je op zoek naar een nieuwe baan bij jou in de buurt? Of ben je op zoek naar een stageplaats? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Contact

Praktische informatie

Openingstijden

  • Maandag 8:30 - 17:00
  • Dinsdag 8:30 - 17:00
  • Woensdag 8:30 - 17:00
  • Donderdag 8:30 - 17:00
  • Vrijdag 8:30 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Contactgegevens

Franklinweg 29, 4207 HX Gorinchem
intern@aditech.nl +31882348000

Bereikbaarheid

OV: Vanaf het treinstation is het 10 minuten met de bus.

Eigen vervoer: Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor ons kantoor.

Ik zoek werk

Voor de kantoorbaan bij jou in de buurt

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 30 jaar doen door heel Nederland, via onze regionale vestigingen. Voor die vestigingen hebben we een groot aanbod aan werkplekken beschikbaar waar je aan de slag zou kunnen gaan om onze vakmensen en onze klanten te helpen.

Wij vinden de juiste werkplek voor jou, op basis van jouw wensen en eisen. Of je nou juist veel afwisseling in je werk zoekt of liever graag vaste werkzaamheden doet: wij regelen het voor je! En of dat bij onze afdeling Serviceadministratie op ons hoofdkantoor in Gorinchem is of in een salesfunctie op onze vestiging in Eindhoven: daar heb jij uiteraard invloed op!

Dus: zoek jij een actieve (niet-alleen-maar-op-)kantoorbaan in de techniekbranche bij jou in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze meest recente vacatures hieronder, of vind de baan die je zoekt in ons vacature-overzicht.

Ik zoek een baan in de techniek in de regio

Meest recente vacatures

Als intercedent ziet geen dag er hetzelfde uit. Met jouw ervaring in de uitzend en/of detacheringsbranche weet jij de juiste mensen op de juiste plek te zetten, connecties te maken tussen klant en ...

Als intercedent ziet geen dag er hetzelfde uit. Met jouw ervaring in de uitzend en/of detacheringsbranche weet jij de juiste mensen op de juiste plek te zetten, connecties te maken tussen klant en ...

Als junior intercedent ziet geen dag er hetzelfde uit. De ene dag zit je met verschillende monteurs aan tafel voor een sollicitatiegesprek en de andere dag ga je op projectbezoek met een doosje lek...

Ik zoek een stage

Ik zoek technisch personeel in de regio

Op zoek naar een uitdagende stage op kantoor bij jou in de buurt?

Dat kan bij Aditech! Of je nu een meewerkstage zoekt voor jouw opleiding Human Resource Management, een stage zoekt voor je opleiding tot Junior accountmanager of misschien wel je afstudeeropdracht/-onderzoek voor de opleiding Commerciƫle economie moet doen: Aditech staat er altijd voor open om met je te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bovenstaande opleidingen en soorten stages zijn slechts voorbeelden, dus mocht jouw opleiding of type stage er niet tussen staan, dan is dat geen probleem. Mail, bel of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

De oplossingen van Aditech

Flexibel personeel

Uitzenden

Personeel nodig voor ziek- en piekopvang of voor tijdelijke werkzaamheden die op korte termijn uitgevoerd moeten worden? Het inlenen van uitzendkrachten is de risicovrije flexibele oplossing om snel op en af te schalen.

Meer over uitzenden
Detacheren

Ben jij op zoek naar technisch personeel voor de langere termijn of heb je iemand nodig met een specifieke specialisatie? De werknemer blijft onder contract bij Aditech en werkt voor een vooraf afgesproken periode voor jouw bedrijf.

Meer over detacheren

Vast personeel

Detavast

Ben je op zoek naar vast personeel, maar wil je langer de kans krijgen om het personeel te beoordelen? Eerst flexibel, dan mogelijk vast. De detavast constructie is de combinatie van het detacheren en werving en selectie.

Meer over detavast
Werving & Selectie

Vast technisch personeel gezocht, maar lukt het niet om de juiste kandidaat te vinden? Voorkom tijdverspilling en maak gebruik van onze kennis, ervaring, database en ons netwerk voor het vinden van de perfecte kandidaat.

Meer over W&S

De Aditech HR kenners

Amanda van der Plaat

Coƶrdinator P&O

Anet Bosschaart

HR Officer