Technisch
detacheringsbureau

Personeel te kort is een uitdaging waar ondernemers in de installatiebranche mee te maken hebben. Gelukkig is een detacheringsbureau in de techniek de manier om het te kort aan personeel aan te pakken. Volgens het Centraal Bureau voor Statistiek waren er in het eerste kwartaal van 2023, 2,8 miljoen werknemers die samen de flexibele schil vormen. Dat is 64 duizend meer dan in het vierde kwartaal van 2022 (Bron: CBS, 2023)

Technische detachering is een oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan gespecialiseerd personeel. Het is vaak dé manier om personeel voor langere projecten in te zetten. Het gaat dan om een dienstverband, waarbij de werknemer via het detacheringsbureau aan de slag gaat bij jouw bedrijf. Vakmensen zijn werknemers bij het technisch detacheringsbureau. Vervolgens worden ze bij de installateur te werk gesteld.

Bij een technisch detacheringsbureau worden werknemers betaald op basis van een vast urencontract. Hierbij is het bureau verantwoordelijk voor de opdracht(en) binnen de termijn van het contract. Het is mogelijk dat de opdrachtgever geen werk meer heeft. In dat geval betaalt het bureau het aantal uren die binnen de periode van het contract liggen uit.

In de technische wereld wordt vaak een detacheerder ingeschakeld. Er wordt namelijk veel op projectbasis gewerkt. Daarom zijn bedrijven vaak op zoek naar gespecialiseerde vakmensen voor een bepaalde periode. Een detacheringsbureau die technisch personeel regelt vakmensen op verschillende niveaus.

Detacheringsbureau in de techniek de oplossing?

De vraag naar gekwalificeerde vakmensen in de technische branche is heel hoog. Een te kort aan personeel is voor veel bedrijven dan ook herkenbaar. Om hierop in te spelen, kan een detacheringsbureau in de techniek de oplossing zijn.

Er zijn een aantal voordelen voor een bedrijf om een technisch detacheringsbureau in te schakelen. Het eerste voordeel is flexibiliteit. Hierbij is er geen langdurig contract met de werknemer. Technische detachering kan de oplossing zijn om snel in te spelen op een veranderende situatie door bijvoorbeeld ziekte of verlof. Of moeten er meters gemaakt worden om de oplevering te halen? Met detacheren kan je makkelijk tijdelijke krachten inzetten.

Het tweede voordeel is dat je bij het inschakelen van een technisch detacheringsbureau je enorm veel tijdsbesparing kan opleveren. Het wervingsproces, het plaatsen van vacatures, trainingen en het screenen van vakmensen wordt allemaal geregeld. Het derde voordeel is dat je toegang krijgt tot gekwalificeerde en gespecialiseerde vakmensen die direct aan de slag kunnen.

detacheringsbureau techniek
detacheringsbureau technisch personeel

Voordelen inschakelen technisch detacheringsbureau

Door een detacheringsbureau in te schakelen die technisch personeel regelt, wordt het op zoek gaan naar vakmensen uit handen genomen. Ook kan je er zeker van zijn dat het personeel wat wordt voorgesteld de juiste kennis in huis heeft. Dus kom jij personeel te kort door een piekperiode of ziekte? Een detacheringsbureau in de techniek regelt het.

Hét detacheringsbureau in de techniek

Kan jij ook personeel gebruiken? Wij zijn een gespecialiseerd detacheringsbureau in de techniek. Schakel Aditech in om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw vacature. Om de geschikte persoon voor je te vinden, wordt er een screening en een referentiecheck gedaan.

Wij zoeken personeel, verzorgen de urenregistratie en loonbetaling. Aditech regelt het. Dan heb jij tijd voor de dagelijkse werkzaamheden.

Bij Aditech weten wij hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Daarom krijg je een vast contactpersoon uit jouw buurt die klaar staat voor jou en de gedetacheerde, die jouw taal spreekt en jouw wensen begrijpt. Bekijk hier welke vestiging bij jou in de regio zit.

Detacheringsbureau voor technisch personeel inschakelen? Wij helpen je graag bij het vinden van technisch personeel.

technische detachering

Aanvraag vakmensen

Is een detacheringsbureau in de techniek toch niet de oplossing voor jou? Bekijk dan welke oplossingen wij nog meer aanbieden.