Van starter naar
vakspecialist 

Opleidingen & certificaten 

Verder ontwikkelen in de techniek? Dat kan bij Aditech! Of je nu jong of oud bent, met of zonder ervaring: bij ons kun je terecht voor de juiste scholing! In combinatie met een werkplek zorgen wij ervoor dat er een traject speciaal voor jou wordt uitgestippeld om verder te groeien in de techniek. Samen bekijken we waar je nu staat, waar je heen wilt en hoe wij dit gaan realiseren. Dit kan op de volgende manieren:


Specialiseren

Ben jij al monteur, maar wil je jezelf verder ontwikkelen of specialiseren? Dat kan bij Aditech! Wij vinden het net als jij belangrijk dat je klaar bent voor de toekomst en dat je de mogelijkheid krijgt om je te specialiseren. Bij ons kan je cursussen volgen, diploma’s en certificaten behalen!

Klik hier voor meer informatie.


Specialiseren
Leer-werktraject

Leer-werk traject / BBL

Een technische opleiding volgen, maar tegelijkertijd geld verdienen bij een erkend leerbedrijf? Dat kan bij Aditech in een leer-werk traject! Je volgt een MBO opleiding op kosten van Aditech en kunt aan de slag op de mooiste projecten die aansluiten bij jouw opleiding!

Klik hier voor meer informatie.


Overstappen naar de techniek

Wil jij graag de overstap maken naar de techniek omdat jij je huidige baan helemaal zat bent? Heb je al langer een passie voor de techniek, maar nooit de stap durven maken? Bij Aditech kunnen wij je helpen met het maken van de juiste keuze! We hebben verschillende mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

Overstappen naar techniek

Meld je direct aan