Voor
bedrijven

Flexibel of vast technisch personeel

Ons doel is dat wij de juiste vakmensen plaatsen zodat jouw project vlekkeloos verloopt. Dit betekent dat wij te gekke banen, flexibel werk, detachering en vast werk regelen voor vakmensen, starters en zij-instromers. Met een vaste club van honderden Aditech vakmensen weten wij altijd de juiste man of vrouw op het juiste project te plaatsen. En dat allemaal zonder gedoe.

Daarom Aditech


Goed gereedschap is het halve werk! Door onze unieke samenwerking met Milwaukee bieden wij onze medewerkers de juiste tools voor elk gewenst project. 
De juiste vakmensen plaatsen zodat het werk en project zonder gedoe verloopt. Doordat wij werken met een vaste ploeg aan vakmensen weten wij precies welke man of vrouw geknipt is voor jouw project. 
Alle vakmensen bij Aditech zijn voorzien van werkkleding op maat, de juiste PBM's en certificaten zoals: VCA, VOG, NEN3140, MBV. 
Met 11 vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt. 

Vakmensen in diverse technische vakgebieden

Aditech levert vakmensen binnen de elektro-, installatie- en metaaltechniek. Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met 11 vestiging door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.

Wij zijn aangesloten bij de NBBU en wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd. Tevens beschikken onze monteurs over een VCA certificaat, hebben zij een VOG verklaring en zijn zij NEN3140 gecertificeerd.

Aanvraag vakmensen