Detacheringsbureau
Zwolle

Alles geregeld

De vaste contactpersonen van Aditech Zwolle, Robbie, Pjotr en Martijn, regelen alles voor je!

Zwolle en omstreken

Vanaf de Willemskade regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Technische vakgebieden

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Zwolle

Ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek of naar vakmensen in de elektro- en installatietechniek? En ben jij een echte Zwollenaar die op zoek is naar een baan in de provincie Overijssel? Stop met zoeken en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét uitzendbureau voor technisch personeel in de regio IJsseldelta.

Sinds jaar en dag is Aditech Zwolle niet meer weg te denken uit de wereld van de technische uitzendbureaus en detacheerders. Onze Zwolse collega’s Pjotr en Martijn zijn bekende gezichten. Zij regelen alles voor onze E- en W-mannen. Van goed gereedschap en kleding tot de juiste papieren en de gaafste projecten. Zodoende kunnen onze Aditech vakmensen zich focussen op zaken die er toe doen: meebouwen aan de mooiste projecten in Overijssel. Zodat wij ons steentje bijdragen aan de duurzame wereld van morgen. Want ja, het werk moet af!

Gespecialiseerd detacheringsbureau in Zwolle

Al 27 jaar regelt Aditech als technisch uitzendbureau en detacheerder in Zwolle mooi werk en de leukste banen binnen de elektro- en installatietechniek. Van loodgieters en machinebouwers tot klimaatmonteurs en werkvoorbereiders. Samen de mouwen opstropen, de klus klaren en bovenal plezier hebben met elkaar. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met erkende installateurs in de omgeving, van lokale ondernemers tot landelijke spelers. Goed geplaatst, dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor!

De vestiging is gemakkelijk te bereiken voor sollicitanten, klanten en werkende monteurs per auto. Parkeren doe je gratis in de straat naast ons of op het parkeerterrein van de Jumbo op de hoek.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar vakmensen in de elektro- of installatietechniek in de regio Zwolle of ben jij op zoek naar een droombaan in de techniek bij het technische uitzendbureau in de regio Zwolle? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact op met Pjotr of Martijn. Ben je in buurt? De koffie staat klaar.

Adres

Willemskade 21, Zwolle

Telefoonnummer

+31882348699