Detacheringsbureau
Harderwijk

Alles geregeld

Je vaste Aditech-contactpersoon van Aditech Harderwijk, Milou, regelt alles voor je!

Regio Harderwijk

Vanuit onze vestiging in Harderwijk regelen we de beste werkplek of de beste technische monteurs voor je.

Technische vakgebieden

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Harderwijk

Ben jij in de regio Harderwijk op zoek naar werk in de techniek of naar technisch personeel in de elektro- en installatietechniek? En woon jij in de buurt van Harderwijk en wil je werken voor het leukste technische uitzendbureau van Harderwijk en omstreken? Zoek dan niet verder en neem contact op met Milou. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek in de regio Harderwijk.

Sinds kort vind je in Harderwijk onze regionale vestiging voor de regio Flevoland. Onze collega Milou regelt hier dagelijks alles voor onze E- en W-monteurs. Van kleding en topgereedschap tot de juiste papieren en het lekkerste bakkie koffie. Zodoende kunnen onze Aditech vakmensen zich focussen op zaken die er echt toe doen: meebouwen aan de mooiste projecten in de regio Harderwijk met veel installatiebedrijven in de regio. Want ja, het werk moet af!

Gespecialiseerd detacheringsbureau in Harderwijk

Al 27 jaar regelt Aditech als technisch uitzendbureau en technisch detacheerder in Harderwijk gaaf werk en de leukste banen binnen de techniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot klimaatinstallateurs en werkvoorbereiders. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met diverse installateurs in de buurt. Van lokale ondernemers tot landelijke spelers. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

Meer weten? Neem dan contact op.

Ben jij op zoek naar goede E- en W-monteurs in de regio Harderwijk of ben jij op zoek naar een toffe baan in de techniek bij hét technische uitzendbureau van Harderwijk en omstreken? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact met Milou.

Telefoonnummer

+31882348618