Detacheringsbureau
Arnhem

Alles geregeld

De vaste Aditech-contactpersonen van Aditech Arnhem, Rishi en Shashi, regelen alles voor je!

Arnhem en omstreken

Vanaf de Rijnkade regelen we de juiste werkplek in de techniek of de beste vakmensen voor jou.

Technische vakgebieden

Aditech is specialist in de elektro- en installatietechniek, maar ook in de metaal- en beveiligingstechniek.

Aditech Arnhem

Ben jij in de regio Arnhem op zoek naar een baan in de techniek of naar vakmensen in de elektro- en installatietechniek? En ben jij er niet vies van om hard te werken? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét uitzendbureau voor een baan in de techniek in de regio Arnhem en omstreken.

Aan de Nederrijn ligt onze regionale vestiging voor de regio Arnhem en omstreken. Waar onze collega’s Shashi en Rishi alles regelen voor onze E- en W-monteurs. Van topgereedschap en goede werkkleding tot en met de juiste papieren en de lekkerste bak koffie. Zodoende kunnen onze vakmensen zich focussen op zaken die er toe doen: meebouwen aan de gaafste projecten bij erkende installatiebedrijven in de buurt. Want ja, het werk moet af!

Een detacheringsbureau in Arnhem

Al ruim 27 jaar regelt Aditech als technisch detacheringsbureau in Arnhem tof werk en de leukste banen binnen de elektro- en installatietechniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot werkvoorbereiders installatietechniek, werkvoorbereiders elektrotechniek en calculators. Samen de mouwen opstropen, hard werken en plezier maken. Niet voor niets werken er honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met toffe installatiebedrijven in de buurt. Van regionale ondernemers tot landelijke spelers. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor.

De vestiging is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. parkeren kan alleen betaald in een van de omliggende straten van het kantoor of beneden aan de Rijnkade. Gratis parkeren kan richting het westen op de Rijnkade. Vanaf daar is het ongeveer nog 20 minuten lopen naar ons kantoor. Met het OV kun je uitstappen op Arnhem centraal, vanaf daar is het nog 5 tot 10 minuten lopen naar onze vestiging.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij op zoek naar goede vakmensen in de elektro- of installatietechniek in de regio Arnhem en omstreken? Of ben je op zoek naar een gave baan bij het technische detacheringsbureau van Arnhem en omstreken? Twijfel dan niet en neem contact op met Shashi of Rishi. Of check onze vacatures. Ben je in de buurt? Kom gezellig binnen, de koffie staat klaar.

Adres

Rijnkade 29, Arnhem

Telefoonnummer

+31882348506