Afdeling marketing zet jubilaris in het zonnetje

 

In augustus was Martijn Lussenburg, de financieel directeur van Aditech, 15 jaar in dienst! Om zijn jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan werd er (letterlijk) groot uitgepakt. Martijn was op de exacte datum van zijn indiensttreding nog op vakantie, maar op zijn eerste werkdag na terugkomst werd hij flink in het zonnetje gezet.

 

Hij had zichzelf namelijk terug kunnen vinden langs de route die hij ’s ochtends altijd rijdt naar het hoofdkantoor, in de vorm van een enorm doek van 12 bij 10 meter pal naast de A15. Normaal gesproken zou zo’n enorm doek met je eigen hoofd erop niet kunnen ontgaan, maar het was Martijn in eerste instantie toch niet opgevallen.

Toen hij eenmaal aankwam op het hoofdkantoor stond hem zijn tweede verrassing te wachten: een compleet verzorgd ontbijt met alle medewerkers van de vestiging Gorinchem. Tijdens het ontbijt kwam het doek langs de A15 toevallig ter sprake, maar Martijn wist van niets. Daarom is hij na afloop van het ontbijt meegegaan voor een ritje over de A15, zodat hij kon zien waar ze het over hadden. Hieronder zie je zijn reactie.

 

Tijmen Bongers


t.bongers@aditech.nl

Ik zoek personeel

Ons doel is dat wij de juiste vakmensen plaatsen, zodat het werk en het project vlekkeloos verloopt.

Lees meer 

Ik zoek werk

Het werk dat jij graag doet, met een goed salaris, dat hebben we voor je bij jou in de buurt!

Lees meer 

Open sollicitatie

Staat de baan die jij zoekt niet tussen ons actuele aanbod van technische vacatures, maar wil je toch weten wat wij voor jou kunnen doen? Stuur ons een open sollicitatie en wij proberen de baan te vinden die het best bij jou past.

Open sollicitatie