Planner

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO
  • Locatie: GRONINGEN, Groningen
  • 30800019

Over de functie

Wij bieden je een baan met uitzicht op een vaste aanstelling bij een van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Een groot internationaal en gezond bedrijf wat uitblinkt in een gezonde, veilige en persoonsgerichte werkomgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. Wij bieden je veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing met doorgroeimogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst.

Functie eisen

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de personeelsplanning en bewaakt de inzet van het wagenpark, ten behoeve van de operationele activiteiten van de Business Units. Je organiseert de inleen van personeel conform wet- en regelgeving en zorgt voor de vereiste administratie. Je draagt zorg voor het contractbeheer met de uitzendorganisaties (denk aan het maken en controleren van afspraken, opstellen en monitoren van de verwerking van de plaatsingsovereenkomsten. Je ondersteunt bij de uitvoering van projecten en voert werkzaamheden uit ten behoeve van de operationele organisatie.

Wat wij bieden

WINNAARS. We willen de beste zijn in alles wat we doen. We nemen verantwoordelijkheden serieus. We willen plezier maken bij alles wat we doen. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Over het bedrijf

Je beschikt over MBO-4 werk- en denkniveau, je hebt meerdere jaren ervaring met projectplanning in een industriële technische omgeving en beschikt hierdoor over kennis van operationele processen. Je hebt basiskennis van wet- en regelgeving met betrekking tot de inzet van inleenkrachten. Je vindt samenwerken vanzelfsprekend, hebt overtuigingskracht en bent communicatief vaardig. Je bent kostenbewust en uiteraard werk je oplossingsgericht. Ten slotte weet je goed de weg te vinden in alle relevante Office pakketten.
Vacature doorsturen