Callcenter Medewerker

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO
  • Locatie: ZWOLLE, Overijssel
  • 27100033

Over de functie

Voor de commerciele tak van een netbeheerder in Zuid Drenthe en Noord Overijssel, zijn wij voor de periode 8-11 t/m eind november (mogelijk met uitloop) op zoek naar een Call center medewerker voor ca. 4 dagen per week. Wat is de bedoeling? Vanuit het bedrijf is aan klanten een voorstel gedaan en deze moeten na gebeld worden(outbound) Hierbij moeten ook administratieve taken gedaan worden en is commerciële ervaring een eis. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt binnen de energie branche.

Functie eisen

- Ervaring met outbound bellen
- Commercieel ingesteld
- Communicatief sterk
- Kennis van energie
- Ervaring in de energiebranche is een pre
- Flexibel

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.

Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files en lange ritten met de trein, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Wij bieden volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel op deze vacature!
Vacature doorsturen