Planner / medewerker bedrijfsbureau

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: DIEMEN, Noord-Holland
  • 37301154

Over de functie

Als planner ben je de spil tussen de servicemonteurs in het veld en de klanten. Je verzorgt de werkplanning voor de monteurs en zorgt ervoor dat deze zo efficient mogelijk wordt gemaakt. Je onderhoud het contact met de klanten waarbij er onderhoud wordt gepleegt of een storingen moet worden opgelost aan de verwarmingsinstallatie. Voor de klanten ben je het eerste aanspreekpunt en het beantwoorden van vragen en het zo goed mogelijk oplossen van problemen is voor jouw dagelijks werk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen van materiaal, magazijnbeheer en diverse administratieve werkzaamheden

Functie eisen

Als planner verwachten we het volgende van je:

- Afgeronde MBO opleiding in de administratieve of technische richting
- Je hebt ervaring met het maken van planningen en hebt technische kennis
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk
- Je bent beschikbaar voor 38 uur per week

Heb je ervaring als (service)monteur van cv ketels en ben je toe aan de volgende stap? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren!

Wat wij bieden

Als planner ga je voor bepaalde tijd via Aditech aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. We willen de beste zijn in alles wat we doen. We nemen verantwoordelijkheden serieus. We willen plezier maken bij alles wat we doen. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken bij een installatiebedrijf op het kantoor in Noord-Holland. Samen met een team van monteurs en je collega's op kantoor ben je verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk uitvoeren van service en onderhoud aan de cv ketels van de klanten. De monteurs doen dit bij de klanten thuis en jij vanaf kantoor.
Vacature doorsturen