( Aankomend) Kantoorverantwoordelijke

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 1
  • Locatie: HEERENVEEN, Friesland
  • 37801141

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan in de uitzendbranche waarbij je kan doorgroeien richting leidinggevende? Heb jij al een aantal jaar ervaring binnen de uitzendbranche en ben jij toe aan de volgende stap?

Solliciteer dan nu bij Aditech!

Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan doorgroeien naar kantoorverantwoordelijke voor onze vestiging in Heerenveen. Naast de operationele taken die op een uitzendbureau moeten gebeuren ben jij de kartrekker op de vestiging. Jij bewaakt de doelen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden in het teken staan van het behalen van deze doelen. Daarnaast vertegenwoordig jij Heerenveen tijdens het Vestigingsoverleg en heb je inspraak op het beleid en zorg je er ook voor dat het beleid wordt uitgevoerd.

Als je ervoor zorgt dat de vestiging groeit belonen wij jou met een nieuwe collega die je zelf mag aannemen! Met elkaar gaan we de vestiging laten groeien en zorgen we ervoor dat Aditech Heerenveen niet meer weg te denken is uit het moaie Fryslân!

Functie eisen

Om onze club van winnaars te komen versterken is het belangrijk dat je over de volgende functie eisen beschikt:

• HBO werk en denkniveau
• Ruime ervaring in de uitzendbranche, liefst ook al wat leidinggevende ervaring
• Winnaarsmentaliteit: je streeft ernaar om altijd het beste in jezelf en in het team naar boven te halen
• Aantoonbare successen behaald in de uitzendbranche
• Je bent proactief, neemt initiatief en schakelt snel als er iets moet gebeuren

Wat wij bieden

Allereerst ga je natuurlijk aan de slag bij het leukste uitzendbureau van Nederland in de Techniek!( Athans, dat vinden wij natuurlijk.) Je werkt met een jong en dynamisch team waar plezier hoog in het vaandel staat. Je krijgt genoeg ruimte en vrijheid om je werk te doen, door te groeien en je ondernemersgeest verder te ontwikkelen. Natuurlijk staat hier een marktconform salaris en primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

Wij hebben onszelf uitdagende doelen gesteld en om dit te bereiken zijn wij op zoek naar gedreven collega’s die samen met ons deze klus gaan klaren. Trots zeggen wij daarom over ons werk: Werk voor winnaars!

Lachend de beste, daar geloven wij in! Wij werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je gewoon jezelf kunt zijn. Naast hard werken staat plezier ook voorop. Successen worden met elkaar gevierd en we zorgen ervoor dat je ingezet wordt op je talent en kracht zodat je het beste uit jezelf kan halen.
Vacature doorsturen