Monteur Mechatronica

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Regio Gelderland
  • Vacaturenummer 27100007

Over de functie

Als machinebouwer werk je aan uiteenlopende machines. Het ene project werk je aan een volledige geautomatiseerde bandenmachine en op het andere project assembleer je een gehele machinelijn in Denemarken. Voor een opdrachtgever uit Culemborg zijn wij specifiek op zoek naar Mechatronisch monteurs met directe ervaring. Je werkt aan machines met eletrotechniek, pneumatiek, hydrauliek en mechanische techiek. Een top baan met veel uitdaging en vastigheid. Een detacheringscontract ligt tot de mogelijkheden. Welke techneut wil dat nou niet...?

Functie eisen

- Mechatronisch en/of Elektrotechnische/ WTB opleiding
- Nen 3140 en VCA
- Ervaring de in de machinebouw
- Tekening kunnen lezen
- Ervaring met Elektrotechniek, Pneumathiek, Hydrauliek en Mechaniek
- Technisch inzicht
- Karakter en de juiste instelling

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.

Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files en lange ritten met de trein, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Wij bieden volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.

Ben jij onze nieuwe winnaar? En wil je op vaste basis aan het werk bij deze uitdagende opdrachtgever? Solliciteer dan snel op deze vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via