Loodgieter

  • Uren: 40
  • Opleiding: LBO
  • Locatie: BREDA, Noord-Brabant
  • 53500073

Over de functie

Voor meerdere klanten zijn wij op zoek naar loodgieters die vast in dienst willen komen! Ben je op zoek naar vast werk? Reageer dan snel!
Tot je werkzaamheden behoren o.a. het leggen van leidingen (dun- & dikwandig), het plaatsen, installeren en afmonteren van sanitair. Aan de hand van tekeningen bepaal je, zelfstandig of in overleg met je leidinggevende, de beste aanpak. Je denkt actief mee in ontstane problemen tijdens je project.

Functie eisen

- Afgeronde LBO opleiding of vergelijkbaar;
- Enkele jaren relevante werkervaring als Loodgieter;
- In bezit van diploma Basisveiligheid VCA.

Persoonskenmerken
- Jij bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- je bent een harde werker
- Jij bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
- Jij bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden

Wij bieden verschillende projecten & opdrachtgevers met een prettige werksfeer en gezellig contacten.Aantrekkelijke salarissen, opleidingsmogelijkheden en gezellige contacten behoren bij ons aanbod Zowel direct dienstverband bij een bedrijf of uitzending op projectbasis behoort tot de mogelijkheden.
Vast werk bij onze opdrachtgevers met uitzicht op vast dienstverband.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd. Aditech is met 13 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen