Machinebouwer (Mechanisch)

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Locatie ZWOLLE, Overijssel
  • Vacaturenummer 30100003

Over de functie

Per begin maart zijn wij op zoek naar meerdere allround machinebouwers. Wij hebben mogelijkheden van starter tot ervaren machinebouwers. De komende jaren zal de techniek in een stroomversnelling komen. Op dit moment hebben wij opdrachtgevers die actief zijn met het assembleren, produceren van high-end machines. Je werkt aan machines ten behoeve van de automotive-, machinebouw-, robotbranche. Wil jij aan het werk bij opdrachtgevers die al bezig zijn met de techniek van morgen? Reageer dan direct!

Functie eisen

-MBO niveau WTB/Mechatronica/Elektrotechniek
-Relevante werkervaring (starters ook zeker reageren)
-Een goede motivatie en instelling
-Zelfstandigheid en accuraat
-Techneut in hart en nieren

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 10 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Jij gaat projectmatig via Aditech aan de slag bij veelal vaste opdrachtgevers. Wij bieden je een uitstekend salaris. Daarnaast verzorgt Aditech jouw werkkleding, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook veiligheidscertificaten zoals: VCA, NEN-1010, NEN-3140, Hoogwerker en Atex zijn via Aditech te halen. Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via