Elektromonteur

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Locatie HENGELO, Overijssel
  • Vacaturenummer 37800399

Over de functie

Voor ons team Elektrotechniek is Aditech Hengelo (regio Hengelo, Enschede, Almelo en omstreken) voor diverse opdrachtgevers en projecten op zoek naar ervaren Elektromonteurs.

Als Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties. Je monteert diverse elektrotechnische installaties (zowel sterkstroom als zwakstroom installaties). Dit doe je aan de hand van tekening en instructies. De werkzaamheden bestaan o.a uit het aanleggen van de installaties, het afmonteren van de installaties en het op verzoek van de klant maken van aanpassingen.

Voor deze vacature zoekt Aditech ervaren Elektromonteurs, die bij voorkeur ervaring hebben in de utiliteit en/of woningbouw.

Functie eisen

- Opleiding (MBO) Elektrotechniek.
- Enkele jaren werkervaring als Elektromonteur.
- In het bezit van een geldig diploma basisveiligheid VCA.

- Jij bent flexibel inzetbaar en hebt een positieve instelling.
- Daarnaast ben je prettig in de omgang en kan je je goed aanpassen aan verschillende werksituaties.
- Je beschikt over communicatieve vaardigheden en bent representatief.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 10 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature van Elektromonteur!

Wat wij bieden

Als Elektromonteur bieden wij een uitdagende baan met de mooiste projecten die Nederland rijk is! Je krijgt een vast contactpersoon waaraan je alles kunt vragen. Gereedschap en de vereiste PBM’s staan voor je klaar.

Verwacht regelmatig leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk de marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier van toepassing!
Word jij onze nieuwe winnaar in het Aditech team?
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via