Loodgieter

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Locatie ZWOLLE, Overijssel
  • Vacaturenummer 37800394

Over de functie

Voor ons team Installatietechniek is Aditech Aditech Zwolle (regio Zwolle, Lelystad, Steenwijk, Emmen) voor diverse opdrachtgevers en projecten op zoek naar ervaren loodgieters / woningbouw installatiemonteurs W.

Als Installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van W-installaties. Je monteert diverse W-installaties (zowel de aanleg van loodgieters als cv-installaties). Dit doe je aan de hand van tekening en instructies. De werkzaamheden bestaan o.a uit het aanleggen van de installaties, het afmonteren en het op verzoek van de klant maken van aanpassingen.

Functie eisen

- Afgeronde (MBO) opleiding installatietechniek of vergelijkbaar;
- Enkele jaren relevante werkervaring als Installatiemonteur W in de woningbouw;
- In bezit van diploma Basisveiligheid VCA.

- Jij bent flexibel inzetbaar en hebt een positieve instelling.
- Daarnaast ben je prettig in de omgang en kan je je goed aanpassen aan verschillende werksituaties.
- Je beschikt over communicatieve vaardigheden en bent representatief.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 10 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature van Loodgieter!

Wat wij bieden

Als Loodgieter bieden wij een uitdagende baan met de mooiste projecten die Nederland rijk is! Je krijgt een vast contactpersoon waaraan je alles kunt vragen. Gereedschap en de vereiste PBM’s staan voor je klaar.

Verwacht regelmatig leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk de marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier van toepassing!
Word jij onze nieuwe winnaar in het Aditech team Zwolle?
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via