Stagiair[e] office support in Diemen

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 4
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300958

Over de functie

Aditech Diemen heeft per september een stage plaats beschikbaar, het liefst voor 6 maanden. Als stagiaier kom je het team van Diemen versterken bij de dagelijkse gang van zaken. Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de administratie, ontvangen van gasten en het ondersteunen van de collega's van Aditech Diemen.
Afhankelijk van jou opleiding kunnen er commerciële werkzaamheden worden verricht. Naast het meedraaien op de vestiging is er, in overleg met jouw stagebegeleider, uiteraard de ruimte voor jouw schoolwerkzaamheden. Daarnaast organiseren we regelmatig een borrel of een uitje voor onze monteurs waar jij natuurlijk bij bent!

Functie eisen

- Je volgt een relevante MBO of HBO opleiding (zoals commercieel, HR of secetarieel)
- Je bent enthousiast en weet van aanpakken
- Je bent zelfstandig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Je durft het aanspreekpunt van de vestiging te zijn

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten

Wat wij bieden

Allereerst ga je natuurlijk stage lopen bij één van de leukste bedrijven die Nederland rijk is! Je werkt met een jong enthousiast team waarbij jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Verwacht een leuke vrijdagmiddagborrel en natuurlijk ontvang je een leuke maandelijkse stagevergoeding.

Ben jij die winnaar die wij zoeken? Solliciteer dan snel op deze vacature stagiaire marketing!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via