Recruiter

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300939

Over de functie

Ben jij die ras Amsterdammer, pro in FIFA en kun je ook nog eens recruiten? Dan is Aditech Engineering op zoek naar jou!

De doelgroep van het label Engineering is de middelbaar of hoger opgeleide kaderfunctionaris die zich ergens bij een bouwbedrijf vastbijt in een project. Dat kan voor onderhoud, nieuwbouw of renovatie zijn en dat kan in de woningbouw, utiliteitsbouw, industrie of scheepsbouw zijn. Als het maar een techneut is.

Als recruiter is het schrijven van vacatureteksten natuurlijk niet het enigste wat je doet. Je voert sollicitatiegesprekken, maakt profielen, voorstellen en bevestigingen (vooral dat laatste het liefst zo veel mogelijk) én je hebt droge humor (vinden wij het leukst).

Functie eisen

- Je hebt HBO niveau of WO;
- Je hebt affiniteit met techniek of met het werven van kandidaten;
- Commercieel sterk;
- Je weet online de juiste mensen te vinden;
- Enthousiast karakter;
- Droge humor;
En uiteraard wil jij de beste zijn!

Over het bedrijf

Aditech? Wie dat is? Wij zijn de meest toffe uitzendorganisatie van Nederland waar het maken van plezier zelfs is opgenomen in de visie van het bedrijf. Wij willen de beste zijn in alles wat we doen zodat we onze overwinningen zo vaak mogelijk kunnen vieren.

Wat wij bieden

We hebben een professionele werkplek voor je klaar staan maar snappen dat je af en toe liever in die beanbag wegzakt voor die PS4 zodat je jezelf weer lekker kunt opladen.

Wij bieden je een goed salaris, telefoon en auto van de zaak. En natuurlijk een toffe after work borrel! Dat laatste is eigenlijk niet alleen op vrijdag maar dat blijft onder ons.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via