Keukenmonteur regio Noord-Brabant

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Regio Noord-Brabant
  • Vacaturenummer 37700932

Over de functie

Je bent verantwoordelijk om bij klanten een nieuwe droomkeuken te plaatsen en monteren of een oude keuken op te pimpen. Je bent klantgericht en denkt mee met de klant en ziet meerwerk waar je meteen mee aan de slag gaat.

Met vakmanschap plaats, monteer en lever je de keuken kookklaar op bij de klanten. Daarnaast zorg je voor het verleggen van alle aansluitpunten als gas, water, afvoer en elektra. Maar ook voorzie je de bestaande keukens van de klanten van een nieuw werkblad, fronten, knoppen of grepen.

Kennis van Atag, Etna en Pelgrim is een pré.

Kortom zoeken wij iemand met twee rechter handen en die weet hoe je bij de klant een keuken weer kookklaar en naar volle teveredenheid afleverd!

Functie eisen

Als ervaren keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van een keuken bij onze klanten. Je hebt ervaring met het plaatsen van keukens.
Wij zijn op zoek naar een keukenmonteur met de volgende eigenschappen:

- Je streeft naar een optimaal resultaat bij de klant.
- Je kunt keukens plaatsen.
- Je kunt het keukenapparatuur installeren en/of vervangen.
- Je hebt oog voor details.
- Je kunt zelfstandig werken en binnen een team.
- Je bent communicatief vaardig.
- Je bent in het bezit van je rijbewijs B.
- Je bent bereid om vanaf onze klant door geheel Nederland te rijden.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd!

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben of ken jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Jij gaat direct bij onze klant aan de slag en waar je bij goed functioneren wordt overgenomen op contract. Daarnaast bieden wij je een uitstekend salaris. Ook verzorgt Aditech jouw werkkleding, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen en biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook veiligheidscertificaten zoals VCA zijn via Aditech te halen. Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via