Hulpmonteur E regio Amsterdam

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 1
  • Locatie DIEMEN, Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300925

Over de functie

Als hulpmonteur wordt je ingezet op verschillende projecten binnen de utiliteit en woningbouw. Je loopt mee met een ervaren elektromonteur die je ondersteund bij zijn werkzaamheden. Aan de hand van de tekening en de aanwijzingen van je leidinggevende ga je aan de slag op het project. Naast dat je ondersteuning bent voor de monteurs bestaan je werkzaamheden uit kabels trekken, monteren van goot- en buisinstallaties, aanleggen van verlichtingslijnen, monteren van schakelmateriaal en wandcontactdozen.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde VMBO opleiding richting de elektrotehniek;
- Als persoon ben je super gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen de wereld van techniek;
- Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze te behalen;
- Je beschikt over een gezonde ambitie en wilt jezelf verder ontwikkelen.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Je komt in dienst bij Aditech en gaat aan de slag op verschillende projecten bij Aditech. Doordat je op meerdere projecten aan de slag gaat, krijg je dan kans in een korte tijd veel ervaring op te doen en erachter waar je interesse het meeste ligt. Bij Aditch krijg je de mogelijkheid aangeboden jezelf als monteur verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een afwisselende, goed betaalde baan met vele mogelijkheden.
Wij vinden de ontwikkeling van jou als monteur erg belangrijk!
Ben je bereid tot het volgen van een opleiding, training of cursus? Verras ons met je idee!

Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, goed gereedschap (hand en elektrisch), werkkleding die lekker zit en leuke acties voor ons personeel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via