Servicemonteur elektrotechniek in Den Haag

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Locatie DEN HAAG, Zuid-Holland
  • Vacaturenummer 37400924

Over de functie

In de functie van servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storing en het uitvoeren van service & onderhoud aan de elektrotechnische installatie van een groot kantoorpand. Je werkt op een vaste locatie en ben samen met je team verantwoordelijk voor de complete installatie binnen het pand. Je dag begint met een werkoverleg samen met je collega's en de werkvoorbereider die tevens dagelijks op de locatie aanwezig is. Je begint met het uitvoeren van preventief en periodiek uitvoeren van onderhoud aan de elektrotechnische installatie. Als je klaar ben met je werkzaamheden verwerk je dit op je tablet. Via je tablet krijg je als servicemonteur storingen binnen of werkzaamheden waar je direct mee aan de slag moet gaan. Als er een storing is zoek je deze op en maak je een analysen wat er precies moet gebeuren. Naast dat je bezig bent met het oplossen van de storing zorg je ervoor dat de pandbewoners geen last hebben van je werkzaamheden.
Als er uitbereidingen gemaakt moeten worden aan de bestaande installatie of er worden componenten vervangen ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en eventuele onder aannemers.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding, bijvoorkeur MTS elektrotechniek;
- Ervaring als servicemonteur binnen de elektrotechniek is een vereiste;
- Je bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving binnen de elektrotechniek;
- Je bent in het bezit van je VCA, NEN 3140 en NEN 1010, of bereid deze te behalen;
- Je kan niet alleen (technische) tekening(en) lezen, maar begrijpt hoe de installatie in elkaar zit;
- Als persoon sta je stevig in je schoenen, kan goed samenwerken en kent geen stress;
- Je spreekt vloeiend Nederlands en bijvoorkeur Engels;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, in verband met storingsdiensten.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 13 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken bij een werkgever die je vol op de mogelijkheid geeft jezelf te ontwikkelen. Via de klant ga je aan de slag op een vaste werklocatie in het hartje van Den Haag. Samen met een team van monteurs ben je verantwoordelijk voor het service, onderhoud en het oplossen van storingen aan alle gebouwgebonden installaties. Zelf ben je verantwoordelijk voor de elektrotechnische werkzaamheden, maar gaat je interesse verder dan dat zijn er zeker mogelijkheden voor je. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en pak je projecten op zoals het maken van uitbereidingen of het vervangen van de bestaande installatie.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature.

Wat wij bieden

Als servicemonteur kom je te werken op een mooie (vaste) locatie in Den Haag.
Het salaris hangt af van je ervaring en diploma's.
Verder krijg je de mogelijkheid aangeboden om jezelf verder te ontwikkelen als monteur zijnde. Zo is het mogelijk om je kennis uit te breiden op het gebied van meet- en regeltechniek of koeltechniek.

Als je begint krijg je een contract van Aditech aangeboden, mocht de samenwerking van beide kanten bevallen (van de klant, maar zeker vanaf jouw kant) krijg je een contract aangeboden van de organisatie zelf!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via