Monteur beveiligingsinstallaties

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Locatie BEST, Noord-Brabant
  • Vacaturenummer 37700365

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar beveiligingsmonteurs in de regio Noord-Brabant. Je bent vooral bezig met het installeren en programmeren van beveiligingsinstallaties in de ruimste zin van het woord.

Dit betreffen technische beveiligingssystemen zoals o.a. inbraakdetectie-, toegangscontrole- en camera-observatiesystemen en branddetectiesystemen.

Ook als je nog startende bent binnen deze functie of de ambitie hebt om deze functie te gaan vervullen, komen we ook graag met je in contact!

Functie eisen

- Je beschikt over een opleiding (elektrotechniek) of gelijkwaardig niveau. Een pré wanneer je beschikt over een MBV of TBV diploma, diploma installatiedeskundigen of onderhoudsdeskundige brandmeld.
- Je beschikt over een geldibasis VCA veiligheidscertificaat of bereid deze te halen via de Aditech Acedemy.
- Naast je technische vaardigheden heb je ervaring met het werken met pc's (datanetwerken), heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je klant- en servicegericht en bereid om in dien nodig deel te nemen aan de storingsdienst.
- Interesse en je ontwikkelen in je vakgebied is belangri.
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent het 'visitekaartje' voor Aditech.

Herken je jezelf?
Heb je ervaring in een soortgelijke functie, heb je technische affiniteit, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift? Solliciteer dan direct.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.

Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files en lange ritten met de trein, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Deze functie is afhankelijk van het kunnen overleggen van een verklaring van betrouwbaarheid (vragen wij voor je aan). Wij bieden volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen via onze Aditech Acedemy.

Ook verzorgt Aditech jouw werkkleding, (elektrisch) gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature beveiligingsmonteur.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via