Inspecteur elektrotechnische installaties

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300911

Over de functie

Als inspecteur elektrotechnische installateis ga je met duidelijke instructies op pad om de laagspanningsinstallaties te inspecteren. De elektrotesche installatie is je specialiteit en daar word je voor een groot deel op ingezet. Je beoordeelt of de installatie veilig en confom de laatste wet- en regelgeving zijn geinstalleerd en werken. Je komt in contact met verschillende mensen zoals de installatieverantwoordelijke, technische dienst en beheerders. Je werkzaamheden verricht je in alle ruimten waar elektrotechnische installaties zijn zoals kantoren, ziekenhuizen en industrie. Je gebruikt de bouwkundige en elektrotechnische installatietekeningen en installatieschema's. Je verricht zowel visuele inspecties als inspecties meet de juiste meetapparatuur. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inspecteren van de elektrotechnische installatie, het uitvoeren van keuringen en testen en het opstellen van inspectierapporten. Daarnaast geef je advies om de eventuele gebreken op vakkundige wijze op te lossen.

Functie eisen

- Een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek op niveau 4;
- Een afgeronde opleiding Inspecteur NEN 1010 en NEN 3140;
- Je bent in het bezit van een VCA basis;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als inspecteur;
- Woonachtig in de regio West Nederland;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
- Als persoon ben je iemand die klanten adviseert en prima communiceert met partijen en personen.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken op de afdeling inspecties van een groot installatiebedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Via Aditech kom je te werken in een team waar deskundigheid, zelfstandigheid en er voor elkaar zijn samengaan. Je krijgt de beschikking over een auto van de zaak en vollop mogelijkheden om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen.
Bij goed functioneren zit er in de toekomst zeker een vaste aanstelling in.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via