Opleidingstraject tot Zonnepanelenmonteur

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Utrecht
  • Vacaturenummer 37300910

Over de functie

Wij zijn op zoek naar handige jongens die geïnteresseerd zijn in de techniek en geen hoogtevrees hebben. Wij bieden een traject aan waarin je tijdens je werk wordt opgeleid tot zonnepanelen monteur. Je gaat gelijk aan de slag waarbij je wordt begeleid door een ervaren monteur. Daarnaast krijg je een cursus aangeboden waarin je alle kneepjes van het vak gaat leren.

Functie eisen

- Je bent flexibel en niet bang om het dak om te gaan
- Je hebt eigen vervoer
- Je bent in het bezit van een VCA, of je bent bereid deze te halen
- Je bent leergierig
- Je bent verantwoordelijk
- Je bent een echte aanpakker en geen stilzitter

Over het bedrijf

De techniek staat nooit stil. En dat geldt ook voor jouw loopbaan. Zo zijn er volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Of je nu de basis wilt leren of je wilt specialiseren, bij Aditech Academy helpen we je verder. Samen bekijken we waar je ambities liggen en hoe wij je kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. Wij zorgen daarbij voor een werkomgeving waarbij je de kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Daarom zeggen we ook: Aditech Academy. In de praktijk de beste leerschool.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Een goed salaris en een leuke uitdagende functie met opleidingsmogelijkheden. Bevalt het van beide kanten dan verdien jij een contract bij het bedrijf.
Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via