Werkvoorbereider in Amsterdam

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300905

Over de functie

Als werkvoorbereider kom je het huidige team versterken. Je gaat je voornamelijk richten op renovatieprojecten binnen de utiliteit. Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor de opstart en voortgang van de projecten. De werkzaamheden bestaan uit het opstellen van project- en werkplanningen, materialen bestellen, offertes aanvragen bij bedrijven en afgeven bij klanten. Je zorgt ervoor dat de uitvoering zo efficient mogelijk verloopt. Daarnaast onderhoudt je contact met de monteurs, leveranciers en interne afdelingen zoals bijvoorbeeld het magazijn.
Tijdens de projecten ben je aanwezig bij de bouwvergaderingen, past eventuele de tekening aan en bent verantwoordelijk voor alle project administratie. Tevens ben je verantwoordelijk dat alle werkzaamheden verlopen volgens de normen van ISO, VCA en BRL.

Functie eisen

- Je hebt een opleiding gevolgd op MBO niveau 4 richting de elektrotechniek;
- Je hebt 3 jaar ervaring binnen de utiltieit;
- Je hebt aantoonbare ervaring met grote renovatieprojecten;
- Je bent financieel goed onderlegd om meer- en minderwerk in te schatten;
- Je hebt ervaring met calculatie software;
- Als persoon ben je een echte teamspeler, communicatief vaardig en stress bestendig;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken bij een elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam met een mooie staat van dienst. De organisatie richt zich op het monteren en renoveren van elektrotechnische installaties, inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroom en domotica.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een leuke werkplek bij een mooi installatiebedrijf in Amsterdam.
Het eerste half jaar krijg je een contract van bepaalde tijd aangeboden van Aditech. Bij goed functioneren en tevredenheid van beide kanten krijg je een contract van het installatiebedrijf aangeboden.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring en zal liggen tussen de € 2300,- en € 3750,- bruto per maand. Daarnaast worden je passende arbeidsvoorwaarden aangeboden zoals 24 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via