Tekenaar E

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300904

Over de functie

Als tekenaar kom je te werken op de bedrijfsbureau van een elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe installaties in CAD-systemen. Binnen de tekenafdeling wordt er gewerkt met twee tekenprogramma's te denken aan AutoCAD en StabiCAD. Je maakt aanpassingen in bestaande systemen en tekeningen of as-build systemen. Dit doe je soms vanuit een bestek tekening, echter gebeurd dit in de praktijk meestal vanaf een schets.
Je ontwerpte elektrotechische installaties en maakt een keuze uit software die het beste aansluit bij het doel van de installaties. Als tekenaar sta je in contact met projectleiders, werkvoorbereider en de monteurs. Eventueel heb je contact met de klant of met onder aannemers.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 opleiding binnen de elektrotechniek;
- Je hebt 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie;
- Je hebt gewerkt met AutoCAD en StabiCAD;
- Kennen is ervaring van relevante wet- en regelgeving;
- Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Verder heb je een klant vriendelijke instelling en heb je een flexibele instelling.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken bij een elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam met een mooie staat van dienst. De organisatie richt zich op het monteren en renoveren van elektrotechnische installaties, inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroom en domotica.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een leuke werkplek bij een mooi installatiebedrijf in Amsterdam.
Het eerste half jaar krijg je een contract van bepaalde tijd aangeboden van Aditech. Bij goed functioneren en tevredenheid van beide kanten krijg je een contract van het installatiebedrijf aangeboden.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring en zal liggen tussen de € 2300,- en € 3750,- bruto per maand. Daarnaast worden je passende arbeidsvoorwaarden aangeboden zoals 24 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via