Elektromonteur

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Locatie BREDA, Noord-Brabant
  • Vacaturenummer 53500042

Over de functie

Voor diversen opdrachtgevers en projecten is Aditech op zoek naar gemotiveerde woningbouwers die ervaring hebben met breedplaatvloeren, kanaalplaatvloeren en tunnelbouw. Monteurs die zich willen ontwikkelen en plezier hebben in de volgende werkzaamheden: In seriematige woningbouw, de woningen van instort tot af montage. Jij draagt ook je steentje bij aan een groter bebouwd nederland.
Jij bent als elektromonteur verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties. Aan de hand van tekeningen en instructies klinkt het monteren van diverse elektrotechnische installaties (zowel sterk- als zwakstroom) jou als muziek in de oren. Jij zult aan de slag gaan met de volgende werkzaamheden: het trekken van kabels, het werken op breedplaatvloeren en/of kanaalplaat / tunnelbouw, het aanleggen van vaste of flexibele pijp/buis en het maken van zakeinden. Als we hier nog wat vergeten zijn kan jij dat als echte woningbouwer vast zelf invullen.

Functie eisen

- Jij hebt een afgeronde MSI opleiding of vergelijkbaar;
- Jij hebt al enkele jaren werkervaring als elektromonteur in de woning / ruwbouw omgeving;
- Jij beschikt over het diploma Basisveiligheid VCA;
- Jij houdt niet van te laat komen, lekker doorwerken vindt je fijn.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 13 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Ben jij een woningbouwer en lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel op deze vacature

Wat wij bieden

Wij bieden verschillende projecten & opdrachtgevers met een prettige werksfeer en gezellig contacten. Aantrekkelijke salarissen, opleidingsmogelijkheden en gezellige contacten behoren bij ons aanbod Zowel direct dienstverband bij een bedrijf of uitzending op projectbasis behoort tot de mogelijkheden
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via