Technisch medewerker cv installaties

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300881

Over de functie

Als technisch medewerker cv installaties ben je verantwoordelijk voor het opnemen van verschillende projecten op het gebied van cv installaties. Dit doen je bij verschillende woningbouwverenigingen of aannemers in en rondom Amsterdam. Je zorgt ervoor dat je alle informatie verwerkt tot een goed plan en dit aanlevert bij de werkvoorbereider. Het is van belang dat je beschikt over een goed technisch inzicht op het gebied van cv ketels, zodat je precies weet welke onderdelen er nodig zijn of tegen welke problemen de monteurs aan lopen tijdens de werkzaamheden. Tijdens het project ben je het eerste aanspreekpunt voor de monteurs en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt.

Functie eisen

- Je weet alles van cv ketels binnen de particuliere sector;
- Je hebt zelf ervaring met het monteren van cv installaties;
- Technisch goed inzicht;
- Je bent in bezit van een VCA basis of vol certificaat;
- Beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer;
- Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken bij een leuk installatiebedrijf in Amsterdam. Het gaat om een functie voor de lange termijn. Bij goed functioneren bestaat de kans dat je een contract van de organisatie zelf krijgt aangeboden.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een uitdagende functie met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via