Werkvoorbereider in Amsterdam

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 4
  • Regio Noord-Holland
  • Salarisindicatie € 2080
  • Vacaturenummer 37300880

Over de functie

In de functie van werkvoorbereider kom je te werken op de afdeling projecten van een groot installatiebedrijf. Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten van het begin tot de oplevering. Je zorgt ervoor dat alles voorbereiding in goede banen lopen. Aan de hand van de wensen van de klant ga je aan de slag met het ontwerpen en berekenen van de installaties. Eventueel verzorg je al het tekenwerk. Je beteld de materialen en verzorgt de planning van de monteurs op de projectlocaties.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MTS diploma richting de installatietechniek of werktugbouwkunde;
- Je hebt ervaring met het draaiende houden van meerdere projecten of op een service afdeling;
- Het maken of aanpassen van tekeningen in Autocad is voor jou geen probleem;
- Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen de installatietechniek;
- Communicatief ben je sterk en weet je goed aan te passen aan je gesprekspartner.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken op de vestiging Amsterdam van een groot installatiebedrijf. De organisatie is op zoek naar iemand om het huidige team te versterken, het gaat hier niet om een tijdelijke functie. Bij goed functioneren is een vaste aanstelling zeker bespreekbaar.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een leuke werkplek bij een mooi installatiebedrijf in Amsterdam.
Het eerste half jaar krijg je een contract van bepaalde tijd aangeboden van Aditech. Bij goed functioneren en tevredenheid van beide kanten krijg je een contract van het installatiebedrijf aangeboden.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring en zal liggen tussen de € 2300,- en € 3750,- bruto per maand. Daarnaast worden je passende arbeidsvoorwaarden aangeboden zoals 24 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via