Werkvoorbereider technisch beheer

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 4
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300879

Over de functie

Als werkvoorbereider kom je te werken op de afdeling technisch beheer bij de vestiging in Amsterdam. Je bent verantwoortdelijk voor het optimaal laten verlopen van de planningsprocessen en alle administratie die daar bij komt kijken. Als werkvoorbereider onderhoud je het contact met monteurs en klanten in verband met het onderhoud van installaties en je bied ondersteuning bij het oplossen van complexe storingen. Je verwerkt de bijbehorende administratie in het proces van het service en onderhoud. Je stuurd de servicemonteurs aan en verzorgd alle voorbereidingen voor de onderhoudswerkzaamheden.

Functie eisen

- Afgeronde MIT opleiding;
- 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider of servicecoordinator;
- Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in de wereld van de installatietechniek;
- Je bent in het bezit van een VCA VOL;
- Termen als klantvriendelijkheid en stress bestandig zijn niet vreemd;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 14 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken op de vestiging Amsterdam van een groot installatiebedrijf. De organisatie is op zoek naar iemand om het huidige team te versterken, het gaat hier niet om een tijdelijke functie. Bij goed functioneren is een vaste aanstelling zeker bespreekbaar.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een leuke werkplek bij een mooi installatiebedrijf in Amsterdam.
Het eerste half jaar krijg je een contract van bepaalde tijd aangeboden van Aditech. Bij goed functioneren en tevredenheid van beide kanten krijg je een contract van het installatiebedrijf aangeboden.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring en zal liggen tussen de € 2300,- en € 3750,- bruto per maand. Daarnaast worden je passende arbeidsvoorwaarden aangeboden zoals 24 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via