Sprinkler monteur

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 2
  • Regio Flevoland
  • Vacaturenummer 37300765

Over de functie

In het begin werk je samen met een ervaren monteur die je mee neemt in de wereld van de sprinkler installaties. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het monteren van nieuwe installaties. Sprinkler installaties worden over het algemeen geplaats in kantoorpanden, winkels en scholen. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van beugels, het voorbewerken van de buizen, de buizen monteren op hoogte, het leidingwerk verbinden door het monteren van koppelingen en de sprinklers. Afhankelijk van het gebouw en de functie van het gebouw monteer je de juiste sprinklers en ben je zelf op de hoogte welke soort (kleur;oranje, rood, geel, groen, blauw, paars of zwart) sprinkler je monteert. Als de installaties volledig is gemonteert test je de complete installatie en zorg je ervoor dat deze wordt aangemeld bij een RBAC.
Het uitvoeren van onderhoud, controleren van de smeltzekeringen, het oplossen van storingen en het verwerken van de werkzaamheden in het logboek behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van een sprinklermonteur naast de montage.

In de begin periode wordt je ingewerkt door een ervaren sprinklermonteur. Het doel is om ervoor te zorgen dat je na een bepaalde periode zelfstandig aan het werk kan gaan met je eigen projecten of het lopen van storingen. Het volgen van cursussen en opleidingen behoren daar zeker bij.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van (hulp) sprinklermonteur wordt het volgende van je verwacht:

- VMBO/MBO werk- en denkniveau;
- Goed technisch inzicht;
- Je bent in het bezit van een VCA basis of bereid deze op korte termijn te behalen;
- Als persoon ben je een echte doorzetter;
- Je hebt geen hoogte vrees;
- Het is wenselijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs, maar niet noodzakelijk.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech ga je aan de slag op de sprinkler tak van een groot installatiebedrijf. De organisatie is voornamelijk actief met het aanleggen, uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan sprinkler installaties. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen en uiteindelijk volledig zelfstandig aan de slag te gaan.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een afwisselende, goed betaalde baan met vele mogelijkheden.
Wij vinden de ontwikkeling van jou als monteur erg belangrijk!
Ben je bereid tot het volgen van een opleiding, training of cursus? Verras ons met je idee!

Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, goed gereedschap (hand en elektrisch), werkkleding die lekker zit en leuke acties voor ons personeel!

Bij goed funcitoneren krijg je een contract aangeboden van de organisatie zelf, waarbij een vaste aanstelling het uitgangspunt is.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via