Servicemonteur elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300799

Over de functie

Als servicemonteur ben je werkzaam vanuit de vestiging in Amsterdam. Vanuit de vestiging ga je langs de klanten voor het uitvoeren van service en onderhoud aan de elektrotechnische installaties en het maken van aanpassingen in de bestaande installaties. De werkzaamheden verricht je zelfstandig of in teamverband als het om grote projecten gaat.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opsporen en verhelpen van storingen en het aanleggen van uitbereidingen aan bestaande elektrotechnische installaties op het gebied van sterk- en zwakstroom. Voor de klant ben je het eerste aanspreekpunt. Het is van belang dat je de klant volledig ontzorgd. Als de storing verholpen is zorg je ervoor dat de werkzaamheden die je hebt gedaan worden bijgehouden in het logboek en dat alle bijbehorende administratie verwerkt is. Daarnaast heb je veel contact met de servicecoordinator voor als er tussendoor storingen worden gemeld.

Functie eisen

- Afgeronde MBO / MTS opleiding richting de elektrotechniek op niveau 3 (EMSI) of 4 (TSI);
- Je bent in het bezit van een vca basis of vca vol;
- Meerdere jaren ervaring met gebouwgebonden installaties waaronder data-, licht- en brandmeldinstallaties;
- Zelfstandig werken is geen probleem en je hebt oog voor detail;
- Je bent flexibel en bereid om storingsdiensten te draaien;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en woonachtig in een straal van 30 KM van Amsterdam.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 13 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech ga je aan de slag bij een grote landelijke speler binnen de installatietechniek. Als servicemonteur kom je voornamelijk te werken bij klanten in en rondom Amsterdam. Je komt te werken binnen een professioneel en gemotiveerd team van monteurs.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?Solliciteer dan op deze vacature

Wat wij bieden

Aditech bied je een afwisselende, goed betaalde baan met vele mogelijkheden.
Wij vinden de ontwikkeling van jou als monteur erg belangrijk!
Ben je bereid tot het volgen van een opleiding, training of cursus? Verras ons met je idee!

Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, goed gereedschap (hand en elektrisch), werkkleding die lekker zit en leuke acties voor ons personeel!

Bij goed funcitoneren krijg je een contract aangeboden van de organisatie zelf, waarbij een vaste aanstelling het uitgangspunt is.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via