Leerlingmonteur

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Locatie ZWOLLE, Overijssel
  • Vacaturenummer 37800331

Over de functie

Techniek is hot! Er zijn in de huidige markt prachtige kansen voor de beginner in de installatietechniek!

Aditech zoekt winnaars met winnaarsmentaliteit, creativiteit, communicatief vaardig en met een goede dosis doorzettingsvermogen.

Heb jij de ambitie om een echte technicus te worden? Dan ben je bij ons van harte welkom! Onze opdrachtgevers zijn installateurs met aandacht voor onze monteurs, geduld, respect en ze investeren graag in de toekomst van de techniek!

Functie eisen

• Je wil gaan volgen / volgt een opleiding MBO-Installatietechniek of MBO-Werktuigbouw
• Diploma VCA
• Rijbewijs bij voorkeur

Herken je jezelf?
Heb je technische affiniteit, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en wil je met winnaars werken? Solliciteer dan direct!
Alleen de besten werken voor Aditech….

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, biedt Aditech je een aantrekkelijk salaris en prima arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij ons en bij onze opdrachtgevers, afhankelijk van jouw ambitie en inzet kun je zeker in aanmerking komen voor een vaste aanstelling!

Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files en lange ritten met de trein, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via