E recruiter

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Noord-Holland
  • Vacaturenummer 37300856

Over de functie

In de functie van E recruiter ben je dagelijks bezig met het werven van technische personeel voor de vestigingen van Aditech door heel Nederland. Het werven doe je aan de hand van ons uitgebreiden HRM systee m en diverse wervingskanelen. Aan de telefoon probeer je een zo goed mogelijk beeld te schetsen bij vakmensen uit de elektrot- en installatietechniek met het doel de naam Aditech te verspreiden en niet geheel onbelangrijk een sollicitatiegesprek in te plannen bij je collega op de vestiging.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de monteurs die je hebt gesproken binnen je regio.

Functie eisen

- Je bent bezig met een opleiding op MBO, HBO niveau of WO;
- Je hebt affiniteit met techniek of met het werven van kandidaten;
- Flexibel inzetbaar (Avonduren)
- Commercieel sterk;
- Je hebt een goede telefoonstem en weet mensen aan je te binden;
- Je weet online de juiste mensen te vinden;
- Enthousiast karakter
En uiteraard wil jij de beste zijn!

Over het bedrijf

Aditech? Wie dat is? Wij zijn de meest toffe organisatie van Nederland waar het maken van plezier zelfs is opgenomen in de visie van het bedrijf. Wij willen de beste zijn in alles wat we doen zodat we onze overwinningen zo vaak mogelijk kunnen vieren.

Het ARC (Aditech Recruitment Center) is een nieuwe afdeling binnen Aditech. Aditech is met 13 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring top 3 speler in de technische detachering. Als start-up gaat ARC de strijd aan met 'the war for talent'.

Wat wij bieden

We hebben een professionele werkplek voor je klaar staan maar snappen dat je af en toe liever in die beanbag wegzakt voor die PS4 zodat je jezelf weer lekker kunt opladen. Bij het ARC (Aditech Recruitment Centre) bieden wij de juiste opstap om je zelf verder te ontwikkelen op het gebied van communicatie, sales en Hr. Wij bieden je een goed salaris all-in salaris (het vakantiegeld en vakantiedagen worden meteen een je uitbetaald). En natuurlijk een toffe after work borrel! Dat laatste is eigenlijk niet alleen op vrijdag maar dat blijft onder ons.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via