Elektromonteur (woningbouw)

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 1
  • Regio Gelderland
  • Vacaturenummer 40500008

Over de functie

Voor de grote vraag in de elektrotechniek is Aditech Arnhem voor diverse opdrachtgevers en projecten op zoek naar woningbouwers die (gewenst) ervaring hebben met breedplaatvloeren, kanaalplaatvloeren en tunnelbouw. Monteurs die daar meters in kunnen maken en het leuk vinden, om in seriematige woningbouw, woningen van instort tot afmontage te realiseren.

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties. Je monteert diverse elektrotechnische installaties (zowel sterkstroom als zwakstroom installaties). Dit doe je aan de hand van tekening en instructies. De werkzaamheden bestaan o.a uit het trekken van draad, kabels,breedplaatvloeren, vaste of flexibele pijp leggen, aan elkaar vastknopen en zakeinden maken. Afmontage aan het einde.

Aditech zoekt elektromonteurs, die bij voorkeur ervaring hebben in de woningbouw. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel even met Aditech Arnhem of solliciteer direcht via deze vacature.

Functie eisen

- Afgeronde MSI opleiding of vergelijkbaar;
- Enkele jaren relevante werkervaring als elektromonteur in woning / ruwbouw omgeving;
- In bezit van diploma Basisveiligheid VCA.

Persoonskenmerken
- Jij bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- je bent een harde werker
- Jij bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
- Jij bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Wat wij bieden

Wij bieden verschillende projecten & opdrachtgevers met een prettige werksfeer en gezellig contacten.Aantrekkelijke salarissen, opleidingsmogelijkheden en gezellige contacten behoren bij ons aanbod Zowel direct dienstverband bij een bedrijf of uitzending op projectbasis behoort tot de mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via